Închide meniul

Gheorghe Tadici, înainte de România – Germania: „Cristina Neagu ne poate ajuta doar cu numele”

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 18:15

Reclamă
Gheorghe Tadici, înainte de România – Germania: „Cristina Neagu ne poate ajuta doar cu numele

Gheorghe Tadici, înainte de România - Germania

Cristina Neagu, în timpul unui meci - Hepta

Gheorghe Tadici a vorbit despre situaţia Cristinei Neagu, înainte de România – Germania, primul meci al tricolorelor din grupele principale ale Campionatului Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul care ne-a adus argintul la Mondiale, în 2005, susţine că faptul că Neagu nu e nici măcar aproape de forma ei maximă, astfel că, dacă s-ar afla în locul lui Pera, nu ar folosi-o niciun minut.

Gheorghe Tadici, înainte de România – Germania

„În primele două meciuri, România a demonstrat că știe să joace handbal și în echipă. Nu trebuie să ne bazăm pe o singură jucătoare. Ce părere am despre Cristina Neagu? Evident că ea e cea mai bună handbalistă a noastră. Mulți o vor pe teren. Dar eu, dacă aș fi în locul lui Florentin Pera, n-aș merge deloc pe mâna lui Neagu.

La cum simt eu lucrurile, Neagu nejucând de o lună, ea nu e pregătită 100% pentru acest Campionat Mondial. N-am nimic cu Cristina Neagu, mai ales că eu am promovat-o, dar dacă ea nu e pregătită, atunci n-are rost să joace.

Ea ne poate ajuta acolo cu numele, cu prezența ei în anturajul echipei, dar Pera trebuie să le bage în echipă pe cele mai în formă jucătoare ale sale și doar pe cele apte sută la sută medical”, a spus Gheorghe Tadici, citat de prosport.ro.

Reclamă

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca are o legătură, în primul rând, cu primul meci din grupele principale, cel cu Germania.

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga şi celelalte două partide, cu Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

România nu are nevoie de un clasament în 3 pentru primele două locuri, pentru că în acest caz, Danemarca şi Germania ar merge mai departe în fazele superioare ale competiţiei organizate de Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Calificarea în sferturile de finală ale Mondialului coincide cu accederea la turneul preolimpic, şansa noastră de a ajunge la Jocurile Olimpice din 2024, din Franţa.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma Vezi toate știrile
Citește și