Închide meniul

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 17:34

Reclamă
Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial

Echipa României, la finalul unui meci - FR Handbal

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca are o legătură, în primul rând, cu primul meci din grupele principale, cel cu Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial

Dacă vom câştiga şi celelalte două partide, cu Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

România nu are nevoie de un clasament în 3 pentru primele două locuri, pentru că în acest caz, Danemarca şi Germania ar merge mai departe în fazele superioare ale competiţiei organizate de Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Calificarea în sferturile de finală ale Mondialului coincide cu accederea la turneul preolimpic, şansa noastră de a ajunge la Jocurile Olimpice din 2024, din Franţa.

Reclamă

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania

Cristina Neagu a susţinut primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale ale Campionatului Mondial.

Neagu se află la ultima participare la un turneu final mondial şi speră să ajute România să ajungă în fazele eliminatorii. Pentru asta, echipa noastră are nevoie de un succes cu Germania, joi.

Conform fanatik.ro, interul stânga al naţionalei susţine azi primul ei antrenament normal alături de echipă, după accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Debrecen, din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte şuturi. Deocamdată nu ştiu exact care este situaţia mea.

Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc. Putem spera că voi reveni în grupele principale”, spunea recent Neagu, pentru sursa citată.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

  • România – Germania, 7 decembrie, 19:00
  • România – Japonia, 9 decembrie, 16:30
  • România – Polonia, 11 decembrie, 19:00
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și