Închide meniul

Germania – România 24-22. Tricolorele sunt ca și eliminate de la Campionatul Mondial

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 20:30

Reclamă
Germania – România 24-22. Tricolorele sunt ca și eliminate de la Campionatul Mondial

Germania - România 24-22.

Germania - România 24-22 / Profimedia

Germania – România 24-22 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. După această înfrângere, echipa națională este ca și eliminată, iar șansele de calificare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, organizat în Danemarca, Norvegia și Suedia sunt mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul primei reprize, selecționata noastră a jucat excelent, iar scorul de la pauză era de 12-9, î favoarea României. Totuși, „tricolorele” nu au reușit să țină de rezultat și au pierdut meciul, iar astfel, visul calificării în sferturile de finală este aproape de final.

Germania – România 24-22

UPDATE: Min. 56: România – Germania 19-24

UPDATE: Min. 48: România – Germania 21-17

UPDATE: Min. 40: România – Germania 15-14.

Reclamă

UPDATE: Min. 30: România o conduce pe Germania cu scorul de 12 la 9.

UPDATE: Min. 27: România – Germania 10-7.

UPDATE: Min. 22: România – Germania 8-7.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Min. 17: România – Germania 7-5.

UPDATE: Min. 5: România – Germania 3-2.

UPDATE: A început partida dintre România și Germania!

Pentru a ajunge în sferturi, România trebuie să prindă primele două locuri ale grupei principale, acolo unde le va întâlni pe Germania, Polonia şi Japonia.

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga cele trei partide, cu Germania, Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

România nu are nevoie de un clasament în 3 pentru primele două locuri, pentru că în acest caz, Danemarca şi Germania ar merge mai departe în fazele superioare ale competiţiei organizate de Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Reclamă

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania

Cristina Neagu a susţinut primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale ale Campionatului Mondial.

Neagu se află la ultima participare la un turneu final mondial şi speră să ajute România să ajungă în fazele eliminatorii. Pentru asta, echipa noastră are nevoie de un succes cu Germania, joi.

Conform fanatik.ro, interul stânga al naţionalei susţine azi primul ei antrenament normal alături de echipă, după accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Debrecen, din Champions League.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului Vezi toate știrile
Citește și