Închide meniul

Germania – România 24-22. Tricolorele sunt ca și eliminate de la Campionatul Mondial

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 20:30

Reclamă
Germania – România 24-22. Tricolorele sunt ca și eliminate de la Campionatul Mondial

Germania - România 24-22.

Germania - România 24-22 / Profimedia

Germania – România 24-22 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. După această înfrângere, echipa națională este ca și eliminată, iar șansele de calificare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, organizat în Danemarca, Norvegia și Suedia sunt mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul primei reprize, selecționata noastră a jucat excelent, iar scorul de la pauză era de 12-9, î favoarea României. Totuși, „tricolorele” nu au reușit să țină de rezultat și au pierdut meciul, iar astfel, visul calificării în sferturile de finală este aproape de final.

Germania – România 24-22

UPDATE: Min. 56: România – Germania 19-24

UPDATE: Min. 48: România – Germania 21-17

UPDATE: Min. 40: România – Germania 15-14.

Reclamă

UPDATE: Min. 30: România o conduce pe Germania cu scorul de 12 la 9.

UPDATE: Min. 27: România – Germania 10-7.

UPDATE: Min. 22: România – Germania 8-7.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Min. 17: România – Germania 7-5.

UPDATE: Min. 5: România – Germania 3-2.

UPDATE: A început partida dintre România și Germania!

Pentru a ajunge în sferturi, România trebuie să prindă primele două locuri ale grupei principale, acolo unde le va întâlni pe Germania, Polonia şi Japonia.

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga cele trei partide, cu Germania, Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

România nu are nevoie de un clasament în 3 pentru primele două locuri, pentru că în acest caz, Danemarca şi Germania ar merge mai departe în fazele superioare ale competiţiei organizate de Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Reclamă

Cristina Neagu, primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania

Cristina Neagu a susţinut primul antrenament alături de echipă, înainte de România – Germania, primul meci din grupele principale ale Campionatului Mondial.

Neagu se află la ultima participare la un turneu final mondial şi speră să ajute România să ajungă în fazele eliminatorii. Pentru asta, echipa noastră are nevoie de un succes cu Germania, joi.

Conform fanatik.ro, interul stânga al naţionalei susţine azi primul ei antrenament normal alături de echipă, după accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Debrecen, din Champions League.

Programul României din grupa principală de la Campionatul Mondial

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și