Închide meniul
EXCLUSIV

Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România – Germania: „Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte”

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 12:37 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 16:00

Reclamă
Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România – Germania: „Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte

Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România - Germania: "Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte"

Oana Manea, în timpul unei emisiuni - Antena Sport

Oana Manea a analizat meciul decisiv dintre România şi Germania, din grupele principale ale Campionatului Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia. Tricolorele au nevoie de victorie pentru a spera la sferturi şi la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a intrat în grupele principale cu două puncte, iar Germania cu patru puncte. Astfel, pentru a spera la primele două locuri, avem nevoie de victorie cu nemţoaicele, dar şi cu Polonia şi Japonia.

Oana Manea a vorbit despre meciul decisiv, România – Germania

„Da, putem spune că este un meci decisiv, va fi cel mai greu dintre cele ce urmează. Eu am încredere în fete cu toate că nu am făcut un meci extraordinar cu Danemarca. Ele trebuie să treacă şi să se gândească la Jocurile Olimpice. Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte şi sper să facă un meci cât mai bun cu Germania.

Aşa este la un campionatul mondial, fetele trebuie să se monteze şi să gândească la meciul de azi. E frumos să visezi, dar teoretic vorbind, fetele au culoar favorabil, că nu vor întâlni Franţa sau Norvegia. Dacă vom câştiga cele 3 meciuri, poţi întâlni Ungaria sau Brazilia, echipe cu care te baţi. Cu Germania e cel mai greu meci”, a spus Oana Manea, la AS.ro LIVE.

România – Germania, meci decisiv la Campionatul Mondial

Partida dintre România şi Germania se va disputa joi, de la ora 19:00 şi este una decisivă pentru România. Doar o victorie ne poate ajuta să mai sperăm la sferturile de finală ale Mondialului, ce ar echivala şi cu o calificare la turneul preolimpic, ce ne poate duce la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga cele trei partide, cu Germania, Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și