Închide meniul
EXCLUSIV

Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România – Germania: „Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte”

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 12:37 / Actualizat: 11 decembrie 2023, 16:00

Reclamă
Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România – Germania: „Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte

Oana Manea, înaintea meciului decisiv, România - Germania: "Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte"

Oana Manea, în timpul unei emisiuni - Antena Sport

Oana Manea a analizat meciul decisiv dintre România şi Germania, din grupele principale ale Campionatului Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia. Tricolorele au nevoie de victorie pentru a spera la sferturi şi la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a intrat în grupele principale cu două puncte, iar Germania cu patru puncte. Astfel, pentru a spera la primele două locuri, avem nevoie de victorie cu nemţoaicele, dar şi cu Polonia şi Japonia.

Oana Manea a vorbit despre meciul decisiv, România – Germania

„Da, putem spune că este un meci decisiv, va fi cel mai greu dintre cele ce urmează. Eu am încredere în fete cu toate că nu am făcut un meci extraordinar cu Danemarca. Ele trebuie să treacă şi să se gândească la Jocurile Olimpice. Tot timpul trebuie să aibă gândul ăsta în minte şi sper să facă un meci cât mai bun cu Germania.

Aşa este la un campionatul mondial, fetele trebuie să se monteze şi să gândească la meciul de azi. E frumos să visezi, dar teoretic vorbind, fetele au culoar favorabil, că nu vor întâlni Franţa sau Norvegia. Dacă vom câştiga cele 3 meciuri, poţi întâlni Ungaria sau Brazilia, echipe cu care te baţi. Cu Germania e cel mai greu meci”, a spus Oana Manea, la AS.ro LIVE.

România – Germania, meci decisiv la Campionatul Mondial

Partida dintre România şi Germania se va disputa joi, de la ora 19:00 şi este una decisivă pentru România. Doar o victorie ne poate ajuta să mai sperăm la sferturile de finală ale Mondialului, ce ar echivala şi cu o calificare la turneul preolimpic, ce ne poate duce la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga cele trei partide, cu Germania, Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și