Închide meniul

„Stai pe bancă şi doar aplauzi!” Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 13:02

Reclamă
„Stai pe bancă şi doar aplauzi! Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Anghel Iordănescu a transmis un mesaj tranşant pentru Elias Charalambous. Fostul selecţioner a declarat că antrenorul de la FCSB ar trebui să se implice mai mult în timpul meciurilor roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a urmărit meciul dintre FCSB şi Oţelul şi a tras concluziile. Fostul selecţioner nu a fost impresionat de jocul prestat de roş-albaştrii, şi susţine că toţi cei care se află în club ar trebui să creeze o emulaţie în jurul echipei.

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu a declarat că antrenorul FCSB-ului ar trebui să fie mult mai activ pe marginea terenului, în timpul meciurilor. Fostul selecţioner a declarat că Elias Charalambous doar aplaudă în timpul partidelor, şi îl sfătuieşte pe acesta să intervină pentru a încerca să schimbe jocul vicecampioanei.

De asemenea, Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Oţelul, despre care susţine că au dominat partida de pe Arena Naţională.

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Reclamă

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești.

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Reclamă 4 / 0/3

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB în ultima etapă de Liga 1. Fostul selecţioner a fost impresionat de Juri Cisotti, jucătorul celor de la Oţelul, care a marcat un gol în poarta liderului campionatului.

„Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul 2. Luați-l și naturalizați-l! Eu cred, revin la jucătorii noștri, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.

Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obținut această calificare trebuie să-și ridice și nivelul de pregătire și de exprimare”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și