Închide meniul

„Stai pe bancă şi doar aplauzi!” Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 13:02

Reclamă
„Stai pe bancă şi doar aplauzi! Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Anghel Iordănescu a transmis un mesaj tranşant pentru Elias Charalambous. Fostul selecţioner a declarat că antrenorul de la FCSB ar trebui să se implice mai mult în timpul meciurilor roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a urmărit meciul dintre FCSB şi Oţelul şi a tras concluziile. Fostul selecţioner nu a fost impresionat de jocul prestat de roş-albaştrii, şi susţine că toţi cei care se află în club ar trebui să creeze o emulaţie în jurul echipei.

Anghel Iordănescu, mesaj tranşant pentru Elias Charalambous

Anghel Iordănescu a declarat că antrenorul FCSB-ului ar trebui să fie mult mai activ pe marginea terenului, în timpul meciurilor. Fostul selecţioner a declarat că Elias Charalambous doar aplaudă în timpul partidelor, şi îl sfătuieşte pe acesta să intervină pentru a încerca să schimbe jocul vicecampioanei.

De asemenea, Iordănescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Oţelul, despre care susţine că au dominat partida de pe Arena Naţională.

„Această emulație ar trebui să apară și la nivelul conducătorilor, la nivelul cluburilor, la nivelul jucătorilor și la nivelul antrenorilor.

Reclamă

Până la urmă, să stai pe bancă și doar să aplauzi, în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție, tu nu faci altceva decât să privești.

Mi-a plăcut enorm de mult echipa lui Dorinel Munteanu. De Dorinel nu mai îmi place de mult timp. A îmbătrânit la fel ca mine. Mi-a plăcut Dorinel și nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren.

Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două.

Reclamă 4 / 0/3

Cisotti, luați-l și naturalizați-l. Revin la jucătorii noștri. Trebuie să își ridice nivelul până la Euro. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB în ultima etapă de Liga 1. Fostul selecţioner a fost impresionat de Juri Cisotti, jucătorul celor de la Oţelul, care a marcat un gol în poarta liderului campionatului.

„Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul 2. Luați-l și naturalizați-l! Eu cred, revin la jucătorii noștri, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.

Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obținut această calificare trebuie să-și ridice și nivelul de pregătire și de exprimare”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și