Închide meniul

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB: „Jos pălăria! Luați-l și naturalizați-l!”

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 20:31

Reclamă
Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o pe FCSB: „Jos pălăria! Luați-l și naturalizați-l!

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a "răpus-o" pe FCSB

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB în ultima etapă de Liga 1. Fostul selecţioner a fost impresionat de Juri Cisotti, jucătorul celor de la Oţelul, care a marcat un gol în poarta liderului campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juri Cisotti a marcat golul secund din victoria Oţelului, de pe terenul celor de la FCSB.

Anghel Iordănescu cere naturalizarea unui jucător care a „răpus-o” pe FCSB

Anghel Iordănescu este de părere că Juri Cisotti ar merita să fie naturaloizat, fiind convins că jucătorul lui Dorinel Munteanu poate ajuta echipa naţională.

Fostul selecţioner a declarat că jucătorii naţionalei, care au contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024, trebuie să-şi ridice nivelul în vederea turneului final din vară, din Germania.

„Nu știu cum îl cheamă, italianul ăla care a dat golul 2. Luați-l și naturalizați-l! Eu cred, revin la jucătorii noștri, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european.

Reclamă

Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, și-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obținut această calificare trebuie să-și ridice și nivelul de pregătire și de exprimare”, a declarat Anghel Iordănescu, conform fanatik.ro.

Juri Cisotti a fost transferat de Oţelul în vara lui 2021. În acest sezon, mijlocaşul italian a bifat 20 de meciuri pentru formaţia din Galaţi, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere şi două assist-uri.

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Anghel Iordănescu a lansat un avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Fostul selecţioner a dezvăluit că mijlocaşul lui Deportivo Alaves riscă să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Tata Puiu” a dezvăluit care este condiţia esenţială pe care trebuie să o îndeplinească Ianis Hagi pentru a putea juca la turneul final de anul viitor. E nevoit să fie titular meci de meci la echipa sa de club.

„Stai acasă! Mi-aș permite, dar nu mai spun că intru în conflict cu selecționerul. Să nu facă eroarea pe care am făcut-o eu la Euro. Să-l întrebați pe el. Una capitală. Nu mă întrebați, că nu răspund.

(Păi, Ianis Hagi să spunem că e rezervă. Nu-l chemi la Euro?) Acasă! Nu poți să joci, hai să lămurim lucrurile. Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare.

A, un meci poți să faci, o joci din talent, dorință. Dar, să joci trei meciuri la un asemenea nivel înseamnă că practic tragi echipa tu în jos. Eu sper că și Ianis Hagi și Rațiu și Răzvan Marin și Pușcaș și cine mai vreți dumneavoastră, sper că vor juca și își vor ridica nivelul de joc, de exprimare și vor convinge la echipele lor de club antrenorii pe care-i au„, a declarat Anghel Iordănescu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și