Închide meniul

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial: „Am venit să luptăm până la capăt”

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 22:28

Reclamă
Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial: Am venit să luptăm până la capăt”

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial

Florentin Pera / Profimedia

Florentin Pera a oferit prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial. Selecționerul echipei naționale de handbal feminin s-a arătat dezamăgit de prestația tricolorelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Germania și România s-a încheiat cu scorul de 24 la 22 și a reprezentat primul meci al grupei principale de la CM. Duelul dintre cele două selecționate a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial. Mesajul selecționerului

La finalul partidei cu Germania, Florentin Pera s-a arătat dezamăgit de prestația elevelor sale, dar a ținut să menționeze faptul că România a mers la Campionatul Mondial pentru a se lupta „până la capăt”.

Totodată, selecționerul a analizat și jocul naționalei și a tras primele concluzii:

„Sunt mulțumit de prima repriză, am jucat bine, o apărare foarte bună, dar în repriza a doua, Germania a fost mai puternică. Nu am jucat la același nivel. În atac, am încercat să schimb ceva, dar Germania a marcat prin flancuri.

Reclamă

În repriza a doua, am ratat prea mult pentru acest nivel. Am avut opt situații unu la unu, cred că au fost momente importante în care puteam rămâne aproape de Germania. Asta e situația, am venit să luptăm până la capăt. Trebuie să câștigăm împotriva Poloniei și a Japoniei”, a spus Florentin Pera, potrivit digisport.ro.

În cadrul Campionatului Mondial, care este organizat în Danemarca, Suedia și Norvegia, pentru România urmează meciurile cu Polonia și Japonia.

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României, după ce interul stânga a anunţat că acesta este ultimul ei campionat mondial în tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mi-aş dori, dar îi este greu dacă vine după trei săptămâni, nu de stat, ci de recuperare, dar e foarte greu când nu te antrenezi cu echipa. Poate 5-10 minute să ajute echipa, care e deficitară la aruncările de la 9 metri. Avem nevoie de aruncări de la 9 metri.

O cunosc pe Cristina Neagu, e un om care îşi doreşte mult performanţa, este un om foarte ambiţios şi iubeşte mult naţionala şi mereu şi-a dorit să facă un rezultat mare cu naţionala. O să-i fie greu, dar poate chiar din ambiţie să ajute echipa, sper să facă lucruri bune. Trage ca să aducă un rezultat cât mai bun la naţională.

Trebuie să ne adaptăm fără ea, toţi jucătorii se retrag, trebuie să promovăm ce vine din urmă. Mie mi-a plăcut foarte mult Lixăndroiu, dar trebuie mai mult jucată, trebuie mai mult finisată. Trebuie să vină un inter-stânga, mai e Sorina ( n.r. Grozav), ne adaptăm”, a spus Oana Manea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român Vezi toate știrile
Citește și