Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României: „Trebuie mai mult finisată”

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 14:29

Reclamă
Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României: „Trebuie mai mult finisată

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României

Cristina Neagu, în tricoul României - Profimedia Images

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României, după ce interul stânga a anunţat că acesta este ultimul ei campionat mondial în tricoul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Lixăndroiu este favorita fostului pivot al naţionalei. Jucătoarea de 18 ani ce evoluează în Liga 2, la CSM Slatina, şi, după ce a făcut furori la juniori, ea a marcat cinci goluri în duelul cu Danemarca, de la Mondiale, unde, în ultima parte a partidei, Florentin Pera a folosit mai multe rezerve.

Neagu a ajuns la 35 de ani şi în curând vom avea nevoie de o înlocuitoare pentru cea care a fost votată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015, 206 şi 2018.

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României

„Eu mi-aş dori, dar îi este greu dacă vine după trei săptămâni, nu de stat, ci de recuperare, dar e foarte greu când nu te antrenezi cu echipa. Poate 5-10 minute să ajute echipa, care e deficitară la aruncările de la 9 metri. Avem nevoie de aruncări de la 9 metri.

O cunosc pe Cristina Neagu, e un om care îşi doreşte mult performanţa, este un om foarte ambiţios şi iubeşte mult naţionala şi mereu şi-a dorit să facă un rezultat mare cu naţionala. O să-i fie greu, dar poate chiar din ambiţie să ajute echipa, sper să facă lucruri bune. Trage ca să aducă un rezultat cât mai bun la naţională.

Reclamă

Trebuie să ne adaptăm fără ea, toţi jucătorii se retrag, trebuie să promovăm ce vine din urmă. Mie mi-a plăcut foarte mult Lixăndroiu, dar trebuie mai mult jucată, trebuie mai mult finisată. Trebuie să vină un inter-stânga, mai e Sorina (Grozav), ne adaptăm”, a spus Oana Manea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

România – Germania LIVE SCORE

România întâlneşte Germania în primul meci pentru tricolore în grupele principale ale Campionatului Mondial ce se desfăşoară în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Partida se va disputa joi, de la ora 19:00 şi este una decisivă pentru România. Doar o victorie ne poate ajuta să mai sperăm la sferturile de finală ale Mondialului, ce ar echivala şi cu o calificare la turneul preolimpic, ce ne poate duce la Jocurile Olimpice 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a ajunge în sferturi, România trebuie să prindă primele două locuri ale grupei principale, acolo unde le va întâlni pe Germania, Polonia şi Japonia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și