Închide meniul

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial: „Am venit să luptăm până la capăt”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 22:28

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial: Am venit să luptăm până la capăt”

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial

Florentin Pera / Profimedia

Florentin Pera a oferit prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial. Selecționerul echipei naționale de handbal feminin s-a arătat dezamăgit de prestația tricolorelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Germania și România s-a încheiat cu scorul de 24 la 22 și a reprezentat primul meci al grupei principale de la CM. Duelul dintre cele două selecționate a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Florentin Pera, prima reacție după eșecul cu Germania de la Campionatul Mondial. Mesajul selecționerului

La finalul partidei cu Germania, Florentin Pera s-a arătat dezamăgit de prestația elevelor sale, dar a ținut să menționeze faptul că România a mers la Campionatul Mondial pentru a se lupta „până la capăt”.

Totodată, selecționerul a analizat și jocul naționalei și a tras primele concluzii:

„Sunt mulțumit de prima repriză, am jucat bine, o apărare foarte bună, dar în repriza a doua, Germania a fost mai puternică. Nu am jucat la același nivel. În atac, am încercat să schimb ceva, dar Germania a marcat prin flancuri.

Reclamă

În repriza a doua, am ratat prea mult pentru acest nivel. Am avut opt situații unu la unu, cred că au fost momente importante în care puteam rămâne aproape de Germania. Asta e situația, am venit să luptăm până la capăt. Trebuie să câștigăm împotriva Poloniei și a Japoniei”, a spus Florentin Pera, potrivit digisport.ro.

În cadrul Campionatului Mondial, care este organizat în Danemarca, Suedia și Norvegia, pentru România urmează meciurile cu Polonia și Japonia.

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României

Oana Manea a anunţat cine va fi urmaşa Cristinei Neagu la naţionala României, după ce interul stânga a anunţat că acesta este ultimul ei campionat mondial în tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mi-aş dori, dar îi este greu dacă vine după trei săptămâni, nu de stat, ci de recuperare, dar e foarte greu când nu te antrenezi cu echipa. Poate 5-10 minute să ajute echipa, care e deficitară la aruncările de la 9 metri. Avem nevoie de aruncări de la 9 metri.

O cunosc pe Cristina Neagu, e un om care îşi doreşte mult performanţa, este un om foarte ambiţios şi iubeşte mult naţionala şi mereu şi-a dorit să facă un rezultat mare cu naţionala. O să-i fie greu, dar poate chiar din ambiţie să ajute echipa, sper să facă lucruri bune. Trage ca să aducă un rezultat cât mai bun la naţională.

Trebuie să ne adaptăm fără ea, toţi jucătorii se retrag, trebuie să promovăm ce vine din urmă. Mie mi-a plăcut foarte mult Lixăndroiu, dar trebuie mai mult jucată, trebuie mai mult finisată. Trebuie să vină un inter-stânga, mai e Sorina ( n.r. Grozav), ne adaptăm”, a spus Oana Manea, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și