Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2023, 10:11 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 15:59

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semfinalele de la 200 de metri liber

Captură AntenaPLAY

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber. Popovici s-a calificat cu al treilea timp în semifinalele de la 200 de metri liber, care vor fi LIVE în AntenaPLAY şi pe Antenastars, de la 18:28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a spus că a fost o cursă ok şi că abia aşteaptă semifinalele probei de 200 de metri liber în bazin scurt.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber

„A fost foarte ok. Să vedem dacă mă calific în finală. Mai am semifinalele diseară. S-a simţit în regulă. Au fost nişte calificări cinstite”, a spus David Popovici în exclusivitate la AntenaPLAY.

David Popovici a încheiat pe locul trei, în spatele lui James Guy şi Richards! Românul a înregistrat timpul de 1.42.39. Nagy şi Stoica au încheiat pe locurile 8, respectiv 9.

Video cu cursa lui David Popovici

David Popovici s-a încălzit la ştafetă pentru probele sale preferate!

David Popovici a concurat în ştafetele de 4×50 metri liber şi 4×50 metri mixt. În finala de la 4×50 metri liber, România, cu David Popovici s-a clasat pe locul 7, echipa României fiind compusă din David PopoviciGeorge-Alexandru Stoica-Constantin, Mihai Gergely și Patrick-Sebastian Dinu.

În finala la 4×50 metri mixt, România s-a clasat pe locul 6. David Popovici a contribuit la calificarea României în finală, dar nu a mai înotat în finală. Patrick Dinu l-a înlocuit în finală pe David Popovici, el concurând alături de Andrei Anghel, Daniel Nicușan și Denis Popescu.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

David Popovici: „România are viitor”

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici.

E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

David Popovici: „Avem înotători foarte buni”

România are viitor, avem înotători foarte buni, sportivi, în general, dar vorbim despre înot acum. Suntem 21 de sportivi români calificaţi la Europene şi e foarte frumos să stăm în echipă toţi şi să avem atâtea ştafete, cum n-am avut până acum

A fost o surpriză Antrenorul m-a anunţat aseară. În finală sunt destul de sigur că o să înoate Patrick în locul meu.

O să încep probele individuale de poimâine”, mai spunea David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport după calificarea României în finala de ştafetă 4×50 metri mixt.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi Vezi toate știrile
Citește și