Închide meniul
Video

David Popovici, după ce el şi colegii săi au adus României calificarea în finala de 4×50 metri mixt: „România are viitor”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 decembrie 2023, 11:53 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 13:54

David Popovici, după ce el şi colegii săi au adus României calificarea în finala de 4x50 metri mixt

David Popovici vorbeşte la microfonul AntenaSport / AntenaSport

David Popovici a vorbit la microfonul AntenaSport, după ce el şi colegii săi au obţinut calificarea în finala de 4×50 metri mixt, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmise LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici şi colegii lui au obţinut un timp foarte bun, 1:35.10. Popovici şi colegii săi au fost la microfonul AntenaSport imediat după ce au ieşit din bazin, aşa că nu ştiau dacă s-au calificat sau nu în finală. Popovici a anunţat că va fi înlocuit de Patrick Dinu în finala de la 19:45, transmisă LIVE tot în AntenaPLAY.

David Popovici, după ce el şi colegii săi au adus României calificarea în finala de 4×50 metri mixt: „România are viitor”

(n.r: Un timp foarte bun, vă aşteptaţi la mai mult?) Nu, eu unul nu aveam nicio aşteptare. Am vrut doar să înotăm foarte repede. Sunt curios ce splituri am avut, cred că şi voi la fel (n.r: către colegii săi). Şi cred că ne-am asigurat un loc în finală”, a spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Teoretic da, practic vedem”, a reacţionat un coleg al lui David Popovici.

E destul de greu, dar pot spune că ne-am pregătit toţi şi vom aştepta finala”, a fost o altă reacţie din tabăra României.

Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

David Popovici: „Avem înotători foarte buni”

România are viitor, avem înotători foarte buni, sportivi, în general, dar vorbim despre înot acum. Suntem 21 de sportivi români calificaţi la Europene şi e foarte frumos să stăm în echipă toţi şi să avem atâtea ştafete, cum n-am avut până acum

A fost o surpriză Antrenorul m-a anunţat aseară. În finală sunt destul de sigur că o să înoate Patrick în locul meu.

O să încep probele individuale de poimâine”, a mai spus David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport după calificarea României în finala de ştafetă 4×50 metri mixt.

Lotul României pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, va fi alcătuit din următorii:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Știrbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.
Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni este cea mai importantă competiție de înot a anului din Europa. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, și va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, competiţie LIVE în AntenaPLAY

Românca de 15 ani care face senzaţie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este Aissia Claudia Prisecaru. Aissia a concurat în această dimineaţă LIVE în AntenaPLAY, în proba de 200 de metri spate.

Românca e una dintre speranţele României la nataţie. Aissia Claudia Prisecaru a ieşit pe 7 în seriile de la 200 metri spate şi s-a calificat în semifinale cu cel de al 16-lea timp.

Aissia Claudia Prisecaru este legitimată la clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Ea este născută pe 15 aprilie 2008.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și