Închide meniul

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus: „E vorba de calitatea jucătorilor”

Publicat: 8 decembrie 2023, 22:33

Reclamă
Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus: „E vorba de calitatea jucătorilor

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus. „Puriul” i-a criticat pe jucătorii din atac, cu excepţia lui Kevin Luckassen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înlocuirea lui Luckassen, UTA a jucat în atac cu un trio format din Omondi, Cooper şi Micovschi.

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus

Normal că sunt dezamăgit după rezultat, mai ales că am avut o primă repriză bună.

Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. E vorba și despre calitatea jucătorilor din atac, s-au precipitat, au greșit, s-au grăbit și am primit gol din fază fixă.

Repriza a doua a fost arbitrată total diferit, probabil pentru că nu a dat penalty la Gheorghiță în prima parte. Eu spun că un rezultat de egalitate era echitabil.

Reclamă

Când a ieșit Luckassen s-a rupt jocul, nu am mai reușit să punem presiune pe adversari și nu am reușit să marcăm. Ei au înscris dintr-o fază fixă.

Noi ne-am înghesuit în zonă centrală și i-am lăsat liberi, mult prea liberi. E valoarea campionatului nostru, nu poți să spui că o echipă iese din tipar, echipele mari cu pretenții, cu bugete mari, nu reușesc să se detașeze.

Până la urmă, clasamentul, așa cum arată el, reflectă și valoarea tuturor echipelor din campionat, nu poți spune despre una că a ieșit mult în evidență”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după Poli Iaşi – UTA 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iași – UTA Arad 1-0. Harrison a marcat un nou gol pentru ieşeni

Poli Iași – UTA Arad 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului de Liga 1.

Înainte de acest duel, moldovenii lui Leo Grozavu erau pe locul 13 în campionat, cu 19 puncte. De cealaltă parte, „textiliștii” erau pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte, la 4 puncte de primul loc care duce în play-off, care era ocupat de U Cluj.

POLI IAŞI: S. Lung Jr. – Martac, F. Ilie, Katanec (S. Buş 70), R. Ispas – Jatoba (Tincu 90+4), Marchioni – A. Gheorghiţă (Stefanovici 70), A. Roman (R. Ion 90+4), Luis Phelipe (C. Itu 90) – Harrison. ANTRENOR: Leo Grozavu

UTA ARAD: Fl. Iacob – Căpuşă, Conte, Benga, Aly Abeid – Cr. Mihai, Carp (R.  Pop 88), Fabry (M. Freitas 58) – Micovschi, Luckassen (Cooper 11), Omondi. ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: F. Ilie 17, Katanec 67 / M. Freitas 74, Micovschi 78, Mircea Rednic 80

Arbitru: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Horaţiu Mircea Feşnic – Doru Claudiu Lucaciu

Reclamă

Observator: Liviu Ciubotariu

Poli Iaşi a ieşit din „zona roşie”

În ultima etapă a Ligii 1, Poli Iași fusese învinsă de campioana României, Farul Constanța, cu scorul de 3-2. De cealaltă parte, arădenii lui Mircea Rednic au înregistrat o remiză, în Cupa României, în meciul cu FC Voluntari. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe avusese loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv, cei de la UTA au câștigat duelul, care s-a jucat la Arad, cu scorul de 1-0.

În urma acestei victorii, Poli Iaşi a urcat pe locul 11 în clasament, depăşind-o pe adversara de astăzi, UTA, care are acelaşi număr de puncte. UTA e acum pe locul 12 în Liga 1.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și