Închide meniul

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus: „E vorba de calitatea jucătorilor”

Publicat: 8 decembrie 2023, 22:33

Reclamă
Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus: „E vorba de calitatea jucătorilor

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus. „Puriul” i-a criticat pe jucătorii din atac, cu excepţia lui Kevin Luckassen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înlocuirea lui Luckassen, UTA a jucat în atac cu un trio format din Omondi, Cooper şi Micovschi.

Mircea Rednic s-a năpustit asupra fotbaliştilor pe care el i-a adus

Normal că sunt dezamăgit după rezultat, mai ales că am avut o primă repriză bună.

Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. E vorba și despre calitatea jucătorilor din atac, s-au precipitat, au greșit, s-au grăbit și am primit gol din fază fixă.

Repriza a doua a fost arbitrată total diferit, probabil pentru că nu a dat penalty la Gheorghiță în prima parte. Eu spun că un rezultat de egalitate era echitabil.

Reclamă

Când a ieșit Luckassen s-a rupt jocul, nu am mai reușit să punem presiune pe adversari și nu am reușit să marcăm. Ei au înscris dintr-o fază fixă.

Noi ne-am înghesuit în zonă centrală și i-am lăsat liberi, mult prea liberi. E valoarea campionatului nostru, nu poți să spui că o echipă iese din tipar, echipele mari cu pretenții, cu bugete mari, nu reușesc să se detașeze.

Până la urmă, clasamentul, așa cum arată el, reflectă și valoarea tuturor echipelor din campionat, nu poți spune despre una că a ieșit mult în evidență”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după Poli Iaşi – UTA 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iași – UTA Arad 1-0. Harrison a marcat un nou gol pentru ieşeni

Poli Iași – UTA Arad 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului de Liga 1.

Înainte de acest duel, moldovenii lui Leo Grozavu erau pe locul 13 în campionat, cu 19 puncte. De cealaltă parte, „textiliștii” erau pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte, la 4 puncte de primul loc care duce în play-off, care era ocupat de U Cluj.

POLI IAŞI: S. Lung Jr. – Martac, F. Ilie, Katanec (S. Buş 70), R. Ispas – Jatoba (Tincu 90+4), Marchioni – A. Gheorghiţă (Stefanovici 70), A. Roman (R. Ion 90+4), Luis Phelipe (C. Itu 90) – Harrison. ANTRENOR: Leo Grozavu

UTA ARAD: Fl. Iacob – Căpuşă, Conte, Benga, Aly Abeid – Cr. Mihai, Carp (R.  Pop 88), Fabry (M. Freitas 58) – Micovschi, Luckassen (Cooper 11), Omondi. ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: F. Ilie 17, Katanec 67 / M. Freitas 74, Micovschi 78, Mircea Rednic 80

Arbitru: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Horaţiu Mircea Feşnic – Doru Claudiu Lucaciu

Reclamă

Observator: Liviu Ciubotariu

Poli Iaşi a ieşit din „zona roşie”

În ultima etapă a Ligii 1, Poli Iași fusese învinsă de campioana României, Farul Constanța, cu scorul de 3-2. De cealaltă parte, arădenii lui Mircea Rednic au înregistrat o remiză, în Cupa României, în meciul cu FC Voluntari. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe avusese loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv, cei de la UTA au câștigat duelul, care s-a jucat la Arad, cu scorul de 1-0.

În urma acestei victorii, Poli Iaşi a urcat pe locul 11 în clasament, depăşind-o pe adversara de astăzi, UTA, care are acelaşi număr de puncte. UTA e acum pe locul 12 în Liga 1.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și