Închide meniul

Poli Iași – UTA Arad 1-0. Harrison a marcat un nou gol pentru ieşeni

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 20:45

Reclamă
Poli Iași – UTA Arad 1-0. Harrison a marcat un nou gol pentru ieşeni

Poli Iași - UTA Arad va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, începând cu ora 19:00.

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

Poli Iași – UTA Arad 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 19 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, moldovenii lui Leo Grozavu erau pe locul 13 în campionat, cu 19 puncte. De cealaltă parte, „textiliștii” erau pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte, la 4 puncte de primul loc care duce în play-off, care era ocupat de U Cluj.

Poli Iași – UTA Arad 1-0

Min. 78 în Poli Iaşi – UTA 1-0! Harrison a deschis scorul în Copou, din centrarea lui Roman.

Min. 72 în Poli Iaşi – UTA 0-0! Şutul lui Harrison a trecut pe lângă poarta lui Iacob.

Min. 45+5 în Poli Iaşi – UTA 0-0! Fabry nu a reuşit să îl învingă pe Silviu Lung, cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

Min. 45+4 în Poli Iaşi – UTA 0-0! Lovitura liberă a lui Roman a fost deviată, iar Iacob, portarul celor de la UTA, a reuşit să respingă în corner.

Min. 35 în Poli Iaşi – UTA 0-0! Cooper a scăpat singur cu Silviu Lung Jr, dar nu a reuşit să îl învingă cu un lob.

Min. 1: A început meciul dintre Poli Iaşi şi UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele probabile pentru partida dintre Poli Iași și UTA Arad

Poli Iași: 1. Lung – 2. Martac, 3. Samayoa, 32. Katanec, 27. R. Ispas – 95. Jatoba, 24. Marchioni, 10. A. Roman – 21. Luis Phelipe, 17. Harrison, 80. Gheorghiță

Rezerve: 12. Ailenei, 4. Tincu, 6. Fl. Ilie, 7. A. Ciobanu, 9. Sg. Buș, 11. A. Dumitru, 18. Ștefanovici, 19. Itu, 23. R. Ion

Antrenor: Leo Grozavu

UTA Arad: 93. F. Iacob – 98. Căpușă, 15. Conte, 4. Benga, 18. Abeid – 21. C. Mihai, 8. Carp – 55. R. Pop, 10. Fabry, 7. Stahl – 42. Luckassen

Rezerve: 13. Kucher, 2. D. Rodrigues, 9. Cooper, 19. Micovschi, 24. Omondi, 26. Iurasciuc, 27. Marku, 30. Stolnik, 80. Dumitrașcu

Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă

Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti), A1: Artene Ovidiu (Vaslui) A2: Urzică Vladimir (Neamţ) Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj) Arbitru AVAR: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj)

În ultima etapă a Ligii 1, Poli Iași a fost învinsă de campioana României, Farul Constanța, cu scorul de 2-3. De cealaltă parte, arădenii lui Mircea Rednic au înregistrat o remiză, în Cupa României, în meciul cu FC Voluntari. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv, cei de la UTA au câștigat duelul, care s-a jucat la Arad, cu scorul de 1-0.

În cazul unei victorii, Poli Iași s-ar distanța de „zona roșie” a clasamentului. De cealaltă parte, cei de la UTA se pot apropia de locurile de play-off dacă câștigă acest duel.

Ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct, după victoria echipei sale cu Hermannstadt

Antrenorul formaţiei UTA Arad a fost în culmea fericirii după ce echipa lui a învins-o cu 2-0 pe Hermannstadt. Iată ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct anul acesta, după victoria echipei sale.

Mircea Rednic a luat-o la fugă la finalul partidei pentru a sărbători victoria echipei sale cu fanii formaţiei UTA. El a recunoscut că nu i-a fost uşor să facă acest lucru.

„E o victorie meritată cu ocazii multe. Țin să felicit ambele echipe ținând cont de starea gazonului. Mie mi-a fost greu să ajung până la suporteri să îi salut.

Am jucat foarte bine pe un teren greu, cu o apărare foarte bună. E foarte greu să ai stabilitate bună. Am avut încredere. Nu e prima oară când înscriem pe final”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – Hermannstadt 2-0.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și