Închide meniul
Foto

„El copia, prostul!” Dezvăluiri incredibile despre cel mai bogat şofer din România: „Ce, tată, că nu înţeleg!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 16:38

Reclamă

Dezvăluiri incredibile despre cel mai bogat şofer din România. Maria Aliuţă a povestit un episiod fabulos despre Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost colegi la Şcoala de Antrenori, iar la un examen Ionuţ Luţu a oferit un moment memorabil care a fost dezvăluit de Marian Aliuţă. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU CEL MAI BOGAT ŞOFER DIN ROMÂNIA)

Dezvăluiri incredibile despre cel mai bogat şofer din România

„În prezent, Ionuţ Luţu este şoferul lui Gigi Becali, dar şi unul din oamenii de încredere ai patronului de la FCSB.

”Eu cu el (n.r – Ionuț Luțu) la școala de antrenori, imediat după ce ne-am lăsat. El lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita.

El copia, prostul. Ne-au zis ‘să vă treceți echipele pe unde ați jucați, că nu înțelegea: ’Ce CV, tată, că nu înțeleg’. A trecut tot ce am trecut eu la mine și după aia ce crezi că zice? ’Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!’. Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuţă într-un podcast.

Reclamă

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri. Este vorba de Ionuţ Luţu, mâna dreaptă şi totodată şoferul lui Gigi Becali. Ionuţ Luţu este mâna dreaptă a lui Gigi Becali, patronul de la FCSB a avut grijă ca fostului fotbalist să nu îi lipsească nimic. Becali are încredere deplină în Luţu şi, drept dovadă, l-a făcut unic acţionar şi adminsitrator la Becali Hotels, una dintre firmele latifundiarului din Pipera.

Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS – S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023 prezenta decizie:

1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.

Reclamă 4 / 0/3

2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.

3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu„, se arată în decizie, citată de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și