Închide meniul
EXCLUSIV

David Popovici, discurs de mare campion, după finala la 200m liber: „Trei băieţi pe care îi aplaud”. Ce a spus despre public

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 20:35

Reclamă
David Popovici, discurs de mare campion, după finala la 200m liber: „Trei băieţi pe care îi aplaud. Ce a spus despre public

David Popovici, în timpul unui interviu / Antena Sport

David Popovici, discurs de mare campion, după finala la 200m liber. Campion european al acestei probe în bazin scurt, la Kazan, în 2021, Popovici a încheiat pe locul 4 finala de la Otopeni, care a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Competiţia nu s-a încheiat pentru David Popovici, deoarece el va participa şi în finala probei de 100 de metri liber, duminică, de la ora 19:08.

David Popovici, discurs de mare campion, după finala la 200m liber: „Pentru noi e o distracţie”

David Popovici a vorbit cu zâmbetul pe buze despre finala de la 200 de metri liber, acolo unde a încheiat pe locul 4 (1:41.52).

Medalia de aur i-a revenit britanicului Matt Richards (1:41.01), în timp ce pe locul al doilea s-a clasat conaţionalul său, care a încheiat cursa la doar 11 sutimi în spatele său (1:41.12). Medalia de bronz a fost câştigată de lituanianul Danas Rapsys (1:41.52).

Popovici s-a simţit foarte bine în finala de la 200 de metri şi că cei trei înotători au fost mai buni decât el astăzi. El a mai dezvăluit că este prieten bun cu adversarii săi, mai ales cu lituanianul Danas Rapsys, cel care l-a depăşit cu puţin, în lupta pentru mediala de bronz:

Reclamă
Reclamă 4

„Am avut un timp foarte bun, dar astăzi au fost trei băieţi şi mai buni decât mine pe care îi aplaud, îmi place să mă întrec cu ei. Sunt prieten cu ei, sunt prieten foarte bun cu lituanianul, cu Danas Rapsys, care m-a luat cu puţin. Pentru noi e o distracţie, cum ar trebui sportul să fie. Ne-am simţit bine, ne-am distrat”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

David Popovici, impresionat de publicul de la Otopeni: „Am fost peste tot în lume”

David Popovici a fost impresionat de publicul prezent în bazinul de la Otopeni şi a recunoscut că fanii români sunt pe primul loc, asta după ce a participat la mai multe competiţii de top din toată lumea:

„Sigur avem cei mai buni spectatori. Am fost la concursuri în Italia, unde italienii erau aclamaţi, dar nu se compară cu atmosfera generată de spectatorii români. Am fost în Abu Dhabi, în Australia, în Rusia, am fost peste tot în lume şi parcă e cea mai bună galerie pe care am simţit-o şi te face să te simţi foarte bine atunci când intri şi vezi şi auzi tot.

Reclamă

Medaliile nu contează aşa tare, timpii contează şi contează să te simţi bine. Nimănui nu îi place să piardă, tuturor ne place să câştigăm, însă nu e cel mai important lucru de pe pământ.”, a mai spus David Popovici.

Calificat în finala la 100 de metri liber, David Popovici va reveni în bazinul de la Otopeni duminică, la ora 19:08. Alături de el în prima semifinală a participat şi Patrick-Sebastian Dinu, care nu a reuşit să se califice în finală.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și