Închide meniul

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe: „Nu e bun, pleacă! Îi încerc pe toţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 20:30

Reclamă
Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe: „Nu e bun, pleacă! Îi încerc pe toţi!

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după ce Dinamo a încercat să îl transfere pe Andrea Compagno

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe, atacantul celor de la Poli Iaşi care a semnat deja cu FCSB. Becali spune că acesta va pleca în cazul în care nu va da randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe are de ce să se teamă, după ce a semnat cu FCSB. Becali i-a transmis că trebuie să se impună rapid în echipă. În caz contrar, acesta va pleca de la echipă.

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe

„Eu îi încerc. Tot ce văd interesant îi iau și îi încerc. E bun, rămâne. Nu e bun, pleacă. Eu îi iau și îi încerc la mine”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB. Oficialii grupării „roș-albastre” s-au asigurat că brazilianul nu va putea fi transferat de o altă echipă în viitorul apropiat. Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

Reclamă

Pe lângă suma de transfer, Poli Iași și-a păstrat și dreptul la 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului. Astfel, în cazul în care acesta va pleca pentru suma de 15 milioane de euro de la FCSB, ceea ce este totuși puțin probabil, formația din Copou ar încasa o sumă imensă de pe urma acestei mutări. Tânărul jucător este s-ar putea integra rapid în lotul pregătit de Elias Charalambous, având în vedere că poate fi utilizat atât în banda stângă, cât și în poziția de număr 10. În momentul de față, Luis Phelipe este cotat la suma de 350.000 de euro. În cariera sa, atacantul de 22 de ani a mai jucat pentru RB Brasil, Bragantino, RB Slazburg, FC Liefering, Lugano, Atletico-Go, Nautico, Botafogo, Paysandu și Poli Iași.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și