Închide meniul

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe: „Nu e bun, pleacă! Îi încerc pe toţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2023, 20:30

Reclamă
Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe: „Nu e bun, pleacă! Îi încerc pe toţi!

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi după ce Dinamo a încercat să îl transfere pe Andrea Compagno

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe, atacantul celor de la Poli Iaşi care a semnat deja cu FCSB. Becali spune că acesta va pleca în cazul în care nu va da randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe are de ce să se teamă, după ce a semnat cu FCSB. Becali i-a transmis că trebuie să se impună rapid în echipă. În caz contrar, acesta va pleca de la echipă.

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe

„Eu îi încerc. Tot ce văd interesant îi iau și îi încerc. E bun, rămâne. Nu e bun, pleacă. Eu îi iau și îi încerc la mine”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB. Oficialii grupării „roș-albastre” s-au asigurat că brazilianul nu va putea fi transferat de o altă echipă în viitorul apropiat. Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

Reclamă

Pe lângă suma de transfer, Poli Iași și-a păstrat și dreptul la 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului. Astfel, în cazul în care acesta va pleca pentru suma de 15 milioane de euro de la FCSB, ceea ce este totuși puțin probabil, formația din Copou ar încasa o sumă imensă de pe urma acestei mutări. Tânărul jucător este s-ar putea integra rapid în lotul pregătit de Elias Charalambous, având în vedere că poate fi utilizat atât în banda stângă, cât și în poziția de număr 10. În momentul de față, Luis Phelipe este cotat la suma de 350.000 de euro. În cariera sa, atacantul de 22 de ani a mai jucat pentru RB Brasil, Bragantino, RB Slazburg, FC Liefering, Lugano, Atletico-Go, Nautico, Botafogo, Paysandu și Poli Iași.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și