Închide meniul

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB! Ce contract a semnat atacantul brazilian

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 15:12

Reclamă
Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB! Ce contract a semnat atacantul brazilian

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB.

Luis Phelipe / Profimedia

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB. Oficialii grupării „roș-albastre” s-au asigurat că brazilianul nu va putea fi transferat de o altă echipă în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Clauza uriașă pe care o va avea Luis Phelipe la FCSB. Nu poate fi transferat fără 15 milioane de euro

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

Pe lângă suma de transfer, Poli Iași și-a păstrat și dreptul la 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului. Astfel, în cazul în care acesta va pleca pentru suma de 15 milioane de euro de la FCSB, ceea ce este totuși puțin probabil, formația din Copou ar încasa o sumă imensă de pe urma acestei mutări.

Tânărul jucător este s-ar putea integra rapid în lotul pregătit de Elias Charalambous, având în vedere că poate fi utilizat atât în banda stângă, cât și în poziția de număr 10.

Reclamă

În momentul de față, Luis Phelipe este cotat la suma de 350.000 de euro. În cariera sa, atacantul de 22 de ani a mai jucat pentru RB Brasil, Bragantino, RB Slazburg, FC Liefering, Lugano, Atletico-Go, Nautico, Botafogo, Paysandu și Poli Iași.

Luis Phelipe, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a dat de gol că a semnat cu FCSB

Anunţul mutării a fost făcut de patronul roş-albaştrilor. Mutarea a fost confirmată şi de şefii clubului Poli Iaşi. Phelipe va fi chiar rivalul lui FCSB peste două etape, când trupa lui Elias Charalambous face deplasarea în Moldova.

”Am văzut știrile dar nu știu nimic. Mă gândesc la Poli Iași acum și după pauza de iarnă vom vedea.

Reclamă 4 / 0/3

Da, jucăm cu FCSB următorul meci și voi da totul pentru echipa mea. Când joc pentru Poli, vreau să câștig fiecare meci”, a declarat Luis Phelipe, potrivit digisport.ro.

Preşedintele lui Poli Iaşi a oferit detalii de ultimă oră despre plecarea lui Phelipe la FCSB. Clubul din Copou a păstrat un procent important dintr-un viitor transfer.

„200.000 de euro este suma, avem și 20% dintr-un viitor transfer. Nu ascund faptul că am dorit mai mult, am dorit procente mai mari, dar atât am obținut și îmi doresc ca Luis să aibă un parcurs bun la FCSB pentru că are multă calitate. Joacă în toate pozițiile, Leo l-a pus și număr 10, în bandă, joacă peste tot.

E un jucător plăcut de vestiar, antrenori, public și cred că va da totul”, a precizat Corneliu Șfaițer.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:16 VIDEOIndicente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și