Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Cum a putut reacţiona comentatorul turc

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 20:38

Reclamă
Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Cum a putut reacţiona comentatorul turc

Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş

Denis Drăguş, în tricoul României - Profimedia Images

Denis Drăguş a marcat un gol senzaţional, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, în meciul dintre Gaziantep şi Trabzonspor (1-3), din etapa a 15-a a campionatului Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a stabilit scorul final cu o execuţie din lovitură liberă, care l-a lăsat fără replică pe portarul oaspeţilor, în timp ce comentatorul turc a urlat după ce a văzut mingea întrând în plasă.

Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri

Drăguş a înscris în minutul 80 pentru echipa antrenată de Marius Şumudică. Pentru Trabzonspor au marcat Trezeguet ’48, ’76 şi Bakasetas ’59.

Denis Drăguş a jucat pe toată durata partidei. Tot la Gaziantep FK, Florin Niţă a fost integralist şi Alexandru Maxim a jucat până în minutul 65.

Echipa românilor ocupă locul 15 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Trabzonspor este pe 4, cu 26 de puncte.

Reclamă

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei! Tehnicianul român a dus-o pe Gaziantep în faza următoare a competiției.

Echipa lui „Șumi” a trecut, la limită, de formația Etimesgut, care evoluează în eșalonul secund al fotbalului din Turcia. Totuși, Gaziantep s-a calificat cu emoții, dar performanța rămâne una importantă pentru echipa lui Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și