Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Cum a putut reacţiona comentatorul turc

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 20:38

Reclamă
Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Cum a putut reacţiona comentatorul turc

Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş

Denis Drăguş, în tricoul României - Profimedia Images

Denis Drăguş a marcat un gol senzaţional, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, în meciul dintre Gaziantep şi Trabzonspor (1-3), din etapa a 15-a a campionatului Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a stabilit scorul final cu o execuţie din lovitură liberă, care l-a lăsat fără replică pe portarul oaspeţilor, în timp ce comentatorul turc a urlat după ce a văzut mingea întrând în plasă.

Denis Drăguş, gol senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri

Drăguş a înscris în minutul 80 pentru echipa antrenată de Marius Şumudică. Pentru Trabzonspor au marcat Trezeguet ’48, ’76 şi Bakasetas ’59.

Denis Drăguş a jucat pe toată durata partidei. Tot la Gaziantep FK, Florin Niţă a fost integralist şi Alexandru Maxim a jucat până în minutul 65.

Echipa românilor ocupă locul 15 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Trabzonspor este pe 4, cu 26 de puncte.

Reclamă

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei

Marius Șumudică s-a calificat în șaisprezecimile Cupei Turciei! Tehnicianul român a dus-o pe Gaziantep în faza următoare a competiției.

Echipa lui „Șumi” a trecut, la limită, de formația Etimesgut, care evoluează în eșalonul secund al fotbalului din Turcia. Totuși, Gaziantep s-a calificat cu emoții, dar performanța rămâne una importantă pentru echipa lui Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și