Închide meniul

Lovitură teribilă pentru FCSB! Darius Olaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj!

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 21:11

Reclamă
Lovitură teribilă pentru FCSB! Darius Olaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj!

Lovitură pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat

Darius Olaru, după ce s-a accidentat în CFR Cluj - FCSB/ Captură Orange Sport

FCSB a încasat o lovitură în duelul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost cel care a egalat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a punctat în minutul 26, iar pe finalul primei reprize, „s-a rupt” şi a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

Lovitură pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Darius Olaru a primit îngrijiri, şi a fost imediat scos de pe teren, fără să calce pe piciorul drept. Mihai Lixandru a fost trimis în teren în locul căpitanului roş-albaştrilor.

Reclamă

Pierderea lui Darius Olaru reprezintă o lovitură teribilă pentru FCSB, având în vedere că mijlocaşul este căpitanul şi golgheterul echipei. În acest sezon, Olaru a marcat nu mai puţin de opt goluri, în cele 26 de meciuri bifate. Acesta şi-a mai trecut în cont şi trei assist-uri.

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj – FCSB

Florinel Coman a reuşit o pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1. „Mbappe” a fost autorul unui assist de senzaţie în minutul 26, într-un moment în care ardelenii conduceau cu 1-0.

Cei mai buni marcatori ai roş-albaştrilor au colaborat perfect la golul spectaculos. Florinel Coman a primit mingea în marginea careului, de la Andrea Compagno, şi nu a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul în vârstă de 25 de ani a făcut K.O. toată defensiva lui CFR Cluj. A lobat mingea peste fundaşii gazdelor şi l-a găsit cu o precizie milimetrică pe Darius Olaru. Mijlocaşul golgheter al FCSB-ului a şutat spectaculos, din voleu, şi l-a învins pe Sava.

Pentru Florinel Coman a fost cea de-a 7-a pasă decisivă din această stagiune. Are şi 6 goluri. În schimb, Darius Olaru a ajuns la 8 reuşite în actuala ediţie a Ligii 1.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și