Închide meniul

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj – FCSB! „Mbappe” a reuşit assist-ul finalului de an

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 20:56

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj – FCSB! „Mbappe a reuşit assist-ul finalului de an

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj - FCSB

Florinel Coman, assist pentru Darius Olaru / Captură Orange Sport

Florinel Coman a reuşit o pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1. „Mbappe” a fost autorul unui assist de senzaţie în minutul 26, într-un moment în care ardelenii conduceau cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai buni marcatori ai roş-albaştrilor au colaborat perfect la golul spectaculos. Florinel Coman a primit mingea în marginea careului, de la Andrea Compagno, şi nu a stat pe gânduri.

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj – FCSB!

Atacantul în vârstă de 25 de ani a făcut K.O. toată defensiva lui CFR Cluj. A lobat mingea peste fundaşii gazdelor şi l-a găsit cu o precizie milimetrică pe Darius Olaru. Mijlocaşul golgheter al FCSB-ului a şutat spectaculos, din voleu, şi l-a învins pe Sava.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL FCSB-ULUI!

Pentru Florinel Coman a fost cea de-a 7-a pasă decisivă din această stagiune. Are şi 6 goluri. În schimb, Darius Olaru a ajuns la 8 reuşite în actuala ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Gafe „în lanţ” în apărarea FCSB-ului la golul lui Tachtsidis

Tachtsidis a profitat de o serie de erori a fundaşilor adverşi. În minutul 7, jucătorul care a jucat în Serie A pentru AS Roma şi Torino a executat un corner. A trimis la scurt, dar mingea a ajuns la Alexandru Pantea.

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a încercat să degajeze din faţa lui Otele, dar a trimis mingea slab. Nici Darius Olaru nu a fost atent, astfel că Tachtsidis a intrat în posesia balonului.

Grecul nu a mai centrat şi a decis să şuteze la colţul lung. Andrea Compagno nu a intervenit decisiv şi i-a permis lui Tachtsidis să trimită mingea în plasa laterală. Târnovanu nu a putut interveni!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Tachtsidis a fost al treilea gol stagional. Mai punctase cu FC Botoşani (3-1) şi Sepsi (3-0). Veteranul în vârstă de 32 de ani are şi o pasă decisivă. Jucătorul care are o cotă de piaţă de 800.000 de euro a avut evoluţii extrem de remarcate după ce a fost transferat în Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și