Închide meniul

Lovitură teribilă pentru FCSB! Darius Olaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj!

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 21:11

Reclamă
Lovitură teribilă pentru FCSB! Darius Olaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj!

Lovitură pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat

Darius Olaru, după ce s-a accidentat în CFR Cluj - FCSB/ Captură Orange Sport

FCSB a încasat o lovitură în duelul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost cel care a egalat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a punctat în minutul 26, iar pe finalul primei reprize, „s-a rupt” şi a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

Lovitură pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Darius Olaru a primit îngrijiri, şi a fost imediat scos de pe teren, fără să calce pe piciorul drept. Mihai Lixandru a fost trimis în teren în locul căpitanului roş-albaştrilor.

Reclamă

Pierderea lui Darius Olaru reprezintă o lovitură teribilă pentru FCSB, având în vedere că mijlocaşul este căpitanul şi golgheterul echipei. În acest sezon, Olaru a marcat nu mai puţin de opt goluri, în cele 26 de meciuri bifate. Acesta şi-a mai trecut în cont şi trei assist-uri.

Florinel Coman, pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din CFR Cluj – FCSB

Florinel Coman a reuşit o pasă de geniu la golul lui Darius Olaru din derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 19-a a Ligii 1. „Mbappe” a fost autorul unui assist de senzaţie în minutul 26, într-un moment în care ardelenii conduceau cu 1-0.

Cei mai buni marcatori ai roş-albaştrilor au colaborat perfect la golul spectaculos. Florinel Coman a primit mingea în marginea careului, de la Andrea Compagno, şi nu a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul în vârstă de 25 de ani a făcut K.O. toată defensiva lui CFR Cluj. A lobat mingea peste fundaşii gazdelor şi l-a găsit cu o precizie milimetrică pe Darius Olaru. Mijlocaşul golgheter al FCSB-ului a şutat spectaculos, din voleu, şi l-a învins pe Sava.

Pentru Florinel Coman a fost cea de-a 7-a pasă decisivă din această stagiune. Are şi 6 goluri. În schimb, Darius Olaru a ajuns la 8 reuşite în actuala ediţie a Ligii 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și