Închide meniul

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, în CFR – FCSB 1-1

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 22:30

Reclamă
Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, în CFR – FCSB 1-1

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

Florinel Coman, gol anulat de VAR - Digi Sport

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, a venit. Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” a înscris un gol care l-ar fi făcut mândru şi pe adevăratul Kylian Mbappe, dar bucuria lui a fost de scurtă durată. VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor, la un duel între Creţu şi Otele.

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

„E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Faza despre care a vorbit Porumboiu i-a avut drept protagonişti pe Creţu şi Otele. Din reluările oferite, putem vedea cum fundaşul liderului atinge mai întâi mingea, după care loveşte adversarul.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Darius Olaru, accidentat în CFR – FCSB

Pe lângă golul anulat al lui Florinel Coman, FCSB a mai avut o dată ghinion în duelul din Gruia. Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a fost cel care a egalat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a punctat în minutul 26, iar pe finalul primei reprize, „s-a rupt” şi a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și