Închide meniul

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, în CFR – FCSB 1-1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 22:30

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, în CFR – FCSB 1-1

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

Florinel Coman, gol anulat de VAR - Digi Sport

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, a venit. Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” a înscris un gol care l-ar fi făcut mândru şi pe adevăratul Kylian Mbappe, dar bucuria lui a fost de scurtă durată. VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor, la un duel între Creţu şi Otele.

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat incredibil de VAR

„E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Reclamă

Faza despre care a vorbit Porumboiu i-a avut drept protagonişti pe Creţu şi Otele. Din reluările oferite, putem vedea cum fundaşul liderului atinge mai întâi mingea, după care loveşte adversarul.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Darius Olaru, accidentat în CFR – FCSB

Pe lângă golul anulat al lui Florinel Coman, FCSB a mai avut o dată ghinion în duelul din Gruia. Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru a fost cel care a egalat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a punctat în minutul 26, iar pe finalul primei reprize, „s-a rupt” şi a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și