Închide meniul

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul. Decizie de neînţeles luată de Sebastian Colţescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 21:36

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul. Decizie de neînţeles luată de Sebastian Colţescu

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul

Florinel Coman a marcat un super-gol, anulat de VAR - Colaj Digi Sport

Florinel Coman a marcat ca Juninho, în meciul dintre CFR şi FCSB, la 1-1, dar VAR-ul a anulat incredibil golul de la distanţă înscris de jucătorul liderului, în stilul marelui Juninho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a şutat extraordinar de la mai bine de 30 de metri şi FCSB a trecut în avantaj pentru câteva secunde, până când VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor.

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul

Valentin Creţu a intrat prin alunecare asupra lui Otele, dar pe reluările oferite se poate vedea cum fundaşul lui Gigi Becali atinge mingea şi abia după aceea îl loveşte şi pe adversarul din Gruia.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Lovitură teribilă pentru FCSB! Darius Olaru s-a accidentat

FCSB a încasat o lovitură în duelul cu CFR Cluj, după ce Darius Olaru s-a accidentat! Căpitanul roş-albaştrilor a fost înlocuit pe finalul primei reprize a derby-ului din Gruia, din etapa a 19-a din Liga 1.

Reclamă

Darius Olaru a fost cel care a egalat pentru FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Mijlocaşul a punctat în minutul 26, iar pe finalul primei reprize, „s-a rupt” şi a fost înlocuit de Mihai Lixandru.

În minutul 40, după un corner executat de Risto Radunovic, balonul a fost respins în afara careului de clujeni, iar Darius Olaru a încercat să recentreze în careu. În momentul şutului, Avounou a încercat să-l oprească pe căpitanul roş-albaştrilor, moment în care acesta a şutat din inerţie în adversarul clujean.

Imediat după această fază, Olaru s-a prăbuşit pe gazon şi a acuzat dureri la nivelul piciorului drept. De asemenea, a existat şi un conflict între jucătorii celor două echipe, după ce clujenii s-au plâns de faptul că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru roş-albaştri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și