Închide meniul

Florinel Coman, reacţie incredibilă după ce VAR-ul i-a anulat controversat un gol senzaţional, în CFR – FCSB 1-1

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 22:18

Reclamă
Florinel Coman, reacţie incredibilă după ce VAR-ul i-a anulat controversat un gol senzaţional, în CFR – FCSB 1-1

Florinel Coman, prima reacţie după ce i-a fost anulat de VAR un gol minunat, în CFR - FCSB 1-1

Florinel Coman, în timpul unui meci - Hepta

Florinel Coman a avut o reacţie incredibilă după ce i-a fost anulat de VAR un gol senzaţional, în CFR – FCSB 1-1, reuşită care îi putea aduce în avantaj pe roş-albaştri, în debutul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a şutat superb de la 30 de metri, dar jucătorii de la FCSB nu au apucat să se bucure prea mult! Sebastian Colţescu a fost chemat să vadă analiza video şi a decis să anuleze golul, considerând că Otele a fost faultat de Creţu, înainte de reuşita lui „Mbappe”.

Coman a surprins şi şi-a cerut scuze pentru ce a făcut în duelul cu Oţelul Galaţi (0-2), atunci când a înjurat ca la uşa cortului după ce a fost eliminat. El a refuzat să comenteze decizia lui Colţescu.

Florinel Coman, reacţie incredibilă după ce VAR-ul i-a anulat controversat un gol senzaţional, în CFR – FCSB 1-1

„A fost un meci foarte frumos, bun, cu intensitate bună, așa l-am simțit din teren. Am luat acel gol pe o greșeală, dar se întâmplă la oricine, nu este niciun fel de problemă. Am marcat un gol dintr-o combinație foarte bună și cam ăsta a fost meciul. Nu au fost nervi meciul ăsta, totul a fost super, super.

S-a anulat golul, nu știu ce a fost, dar nu am ce să spun. Nu știu dacă este discutabil. Voiam să spun că-mi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău față de domnul Bîrsan, îmi prezint public scuzele și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva. S-a văzut urât, m-am uitat după și îmi era rușine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat unii.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi pare rău și o spun cu sinceritate 100%. O să mă vedeți doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic, chiar dacă mi se va părea mine că a fost fault sau„, a spus Florinel, pentru digisport.ro.

După CFR – FCSB 1-1, distanţa dintre primele două clasate rămâne de cinci puncte. Universitatea Craiova completează podiumul Ligii 1, fiind la o lungime de ardeleni.

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul

Florinel Coman a marcat ca Juninho, în meciul dintre CFR şi FCSB, la 1-1, dar VAR-ul a anulat incredibil golul de la distanţă înscris de jucătorul liderului, în stilul marelui Juninho.

Reclamă

Coman a şutat extraordinar de la mai bine de 30 de metri şi FCSB a trecut în avantaj pentru câteva secunde, până când VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor.

Valentin Creţu a intrat prin alunecare asupra lui Otele, dar pe reluările oferite se poate vedea cum fundaşul lui Gigi Becali atinge mingea şi abia după aceea îl loveşte şi pe adversarul din Gruia.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:01

Irina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini LIVE SCORE, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și