Închide meniul

Adrian Şut, uluit de prestaţia lui Sebastian Colţescu după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Parcă nu ne mai arbitrează la fel”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 22:21 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 17:04

Reclamă
Adrian Şut, uluit de prestaţia lui Sebastian Colţescu după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Parcă nu ne mai arbitrează la fel

Adrian Şut, uluit de prestaţia lui Sebastian Colţescu din derby-ul din Gruia. Ce a spus despre golul anulat al lui Florinel Coman

Adrian Şut i-a reproşat decizia lui Sebastian Colţescu / Captură Orange Sport

Adrian Şut, uluit de prestaţia lui Sebastian Colţescu după CFR Cluj – FCSB 1-1. Mijlocaşul a avut prima reacţie după derby-ul din etapa a 19-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au remizat în Gruia şi au rămas la cinci puncte distanţă de rivala din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tachtsidis a deschis scorul în minutul 7, dar roş-albaştrii au restabilit imediat egalitatea. Darius Olaru a marcat după o pasă perfectă de la Florinel Coman, în minutul 26. În repriza secundă a avut loc o fază extrem de controversată. „Mbappe” de la FCSB a marcat, dar golul nu a fost validat. Sebastian Colţescu a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a considerat că Vali Creţu faultase la aceeaşi fază.

Adrian Şut, uluit de prestaţia lui Sebastian Colţescu după CFR Cluj – FCSB 1-1

Şut nu şi-a explicat de ce golul lui Coman nu a contat şi l-a arătat cu degetul pe Sebastian Colţescu.

Cred că am avut un început de meci mai nasol, mai slab, dar după primele 15-20 de minute am început să ne revenim. Am marcat un gol frumos… dar după ce domnul Colţescu a acordat un penalty cu Farul… de atunci parcă nu ne mai arbitrează la fel de liber şi nu mai are aceeaşi încredere în el.

Noi ne doream să câştigăm acest meci, am venit la victorie. Ne pare rău că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Fiind un meci în deplasare, cu o echipă foarte bună, e un rezultat ok. Coman şi Olaru se găsesc foarte bine, îşi dau pase şi au execuţii foarte bune amândoi.

Reclamă
Reclamă 4

Noi asta ne dorim, să fim pe primul loc în finalul anului şi să ne pregătim bine în cantonament. Apoi să luăm campionatul, ăsta e obiectivul principal„, a declarat Şut la digisport.ro.

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul

Florinel Coman a marcat ca Juninho, în meciul dintre CFR şi FCSB, la 1-1, dar VAR-ul a anulat incredibil golul de la distanţă înscris de jucătorul liderului, în stilul marelui Juninho.

Coman a şutat extraordinar de la mai bine de 30 de metri şi FCSB a trecut în avantaj pentru câteva secunde, până când VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor.

Reclamă

Valentin Creţu a intrat prin alunecare asupra lui Otele, dar pe reluările oferite se poate vedea cum fundaşul lui Gigi Becali atinge mingea şi abia după aceea îl loveşte şi pe adversarul din Gruia.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB

Fanii gazdelor au fost rugaţi de organizatori să vină cu jucării pentru copiii nevoiaşi. „În copilărie, cu toții ne doream să fim oameni mari. Acum, adulți fiind, ne agățăm cu fiecare ocazie de situațiile care ne permit să fim iar copii. La pauza meciului cu FCSB, aruncă în teren o jucărie de pluș pentru copiii aflați în nevoie”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a CFR-ului.

Suporterii ardelenilor au venit cu jucării de pluş la stadion. Unii dintre ei nu s-au putut abţine şi au vrut să îi ironizeze pe rivali. Au adus jucării care înfăţişau oi, cu referire directă la Gigi Becali.

Mai multe astfel de jucării au fost aruncate pe teren, imaginile fiind unele de necrezut (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Au urmat momente care nu le fac cinste organizatorilor. Chiar dacă jucăriile urmează să fie oferite copiilor, unele dintre acestea au fost scoase de pe gazon cu piciorul. Au fost „degajate”, cu piciorul în afara terenului.

CFR Cluj – FCSB 1-1

Clujenii au început tare meciul din Gruia şi Târnovanu a respins şutul lui Avounou, în minutul 1, iar în minutul 7 Tachtsidis a reuşit să deschidă scorul, cu un şut din careu. Oaspeţii au revenit şi au egalat pe tabelă în minutul 26, când Florinel Coman a trimis o pasă perfectă şi Darius Olaru a înscris. Răzvan Sava a scos şutul lui Şut, din minutul 40, pentru ca pe final de repriză Olaru să se accidenteze, după un duel cu Avounou şi să fie înlocuit.

În minutul 51 Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele. Bucureştenii au pus presiune şi au ratat prin Băluţă şi Compagno, au dominat repriza secundă, însă CFR putea da lovitura în minutul 88, prin Juricic, care a trimis pe lângă poartă. S-a încheiat 1-1 şi FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

CFR CLUJ: R. Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan (E. Krasniqi 61) – Mogoş, Muhar, Tachtsidis (Cvek 80), Camora – Avounou (Fică 70), Bîrligea (Deac 70), Otele (Juricic 89). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru (Lixandru 45) – Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Muhar 58 / Compagno 86, Şut 86

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Florin Andrei

Arbitri VAR: George Găman – Adrian Popescu

Observator: Iosif Olah

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și