Închide meniul

Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit, iar partida a fost suspendată

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 23:44

Reclamă
Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit, iar partida a fost suspendată

Tragedie în timpul unui meci din Spania

Antrenorul celor de la Granada şi fanii echipei, în timpul meciului cu Athletic Bilbao/ Colaj Profimedia

Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit în timpul duelului dintre Granada şi Athletic Bilabo, iar meciul a fost suspendat după aproximativ 18 minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decesul a făcut ca ambele echipe să cadă de acord asupra propunerii de suspendare a meciului.

Tragedie în timpul unui meci din Spania

Stopul cardio-respirator suferit de un fan aflat în tribune a făcut ca meciul să fie iniţial întrerupt pentru ca personalul medical să intervină. Suporterul nu a putut fi resuscitat, iar după ce au aflat de decesul acestuia, cele două cluburi au convenit suspendarea meciului. Granada a informat publicul la staţia de amplificare despre motivul suspendării meciului, iar toţi cei prezenţi au reacţionat cu aplauze în semn de respect pentru memoria fanului decedat.

Unai Simón, portarul echipei Athletic, i-a atras atenţia lui Santiago Sacristán, unul dintre asistenţii lui Ortiz Arias, că în tribunele din partea opusă a băncilor de rezerve era agitaţie. Intervenţia portarului i-a determinat pe medicii celor două echipe să meargă în zonă.

Fanii prezenţi pe stadion l-au aplaudat în picioare pe Simón pentru gestul său. Timp de câteva minute, jucătorii au aşteptat pe teren ca resuscitarea să producă efectul dorit, dar, pentru că dura prea mult, arbitrul şi delegatul LaLiga au decis ca toţi jucătorii să meargă la vestiare.

Reclamă

Conducătorii cluburilor Granada şi Athletic au coborât de la lojă în zona vestiarelor pentru a afla care este situaţia. Iniţial, ideea era de a se relua meciul imediat ce fanul era resuscitat, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva, notează news.ro.

LaLiga va stabili în orele următoare când se vor juca cele 72 de minute rămase din meci.

Barcelona vrea să transfere un jucător de la Manchester United

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Oficialii grupării „blaugrana” doresc să își întărească lotul, dar și să „scape” de un jucător care, în opinia acestora, nu dă randamentul dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Raphinha, care nu se află pe lista favoriților lui Xavi și, în ultima perioadă nu mai face parte din grupul jucătorilor importanți de la FC Barcelona. Acum, oficialii catalanilor doresc să îl dea la schimb pe brazilian pe o vedetă din Premier League.

Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, reprezentanții grupării „blaugrana” doresc să îl aducă pe Marcus Rashford în La Liga, în perioada de transferuri din iarnă. Aceștia dorescă să le propună celor de la Manchester United un schimb de senzație.

În cazul în care acest schimb se va realiza, Marcus Rashford va ajunge în lotul lui Xavi, în timp ce Raphinha va ajunge pe Old Trafford. Cei doi jucători au început să nu mai fie utilizați din postura de titulari, iar, o schimbare a echipei i-ar putea ajuta să evolueaze mult mai bine.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și