Închide meniul

Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit, iar partida a fost suspendată

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 23:44

Reclamă
Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit, iar partida a fost suspendată

Tragedie în timpul unui meci din Spania

Antrenorul celor de la Granada şi fanii echipei, în timpul meciului cu Athletic Bilbao/ Colaj Profimedia

Tragedie în timpul unui meci din Spania! Un suporter a murit în timpul duelului dintre Granada şi Athletic Bilabo, iar meciul a fost suspendat după aproximativ 18 minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decesul a făcut ca ambele echipe să cadă de acord asupra propunerii de suspendare a meciului.

Tragedie în timpul unui meci din Spania

Stopul cardio-respirator suferit de un fan aflat în tribune a făcut ca meciul să fie iniţial întrerupt pentru ca personalul medical să intervină. Suporterul nu a putut fi resuscitat, iar după ce au aflat de decesul acestuia, cele două cluburi au convenit suspendarea meciului. Granada a informat publicul la staţia de amplificare despre motivul suspendării meciului, iar toţi cei prezenţi au reacţionat cu aplauze în semn de respect pentru memoria fanului decedat.

Unai Simón, portarul echipei Athletic, i-a atras atenţia lui Santiago Sacristán, unul dintre asistenţii lui Ortiz Arias, că în tribunele din partea opusă a băncilor de rezerve era agitaţie. Intervenţia portarului i-a determinat pe medicii celor două echipe să meargă în zonă.

Fanii prezenţi pe stadion l-au aplaudat în picioare pe Simón pentru gestul său. Timp de câteva minute, jucătorii au aşteptat pe teren ca resuscitarea să producă efectul dorit, dar, pentru că dura prea mult, arbitrul şi delegatul LaLiga au decis ca toţi jucătorii să meargă la vestiare.

Reclamă

Conducătorii cluburilor Granada şi Athletic au coborât de la lojă în zona vestiarelor pentru a afla care este situaţia. Iniţial, ideea era de a se relua meciul imediat ce fanul era resuscitat, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva, notează news.ro.

LaLiga va stabili în orele următoare când se vor juca cele 72 de minute rămase din meci.

Barcelona vrea să transfere un jucător de la Manchester United

FC Barcelona încearcă un schimb de senzație! Oficialii grupării „blaugrana” doresc să își întărească lotul, dar și să „scape” de un jucător care, în opinia acestora, nu dă randamentul dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Raphinha, care nu se află pe lista favoriților lui Xavi și, în ultima perioadă nu mai face parte din grupul jucătorilor importanți de la FC Barcelona. Acum, oficialii catalanilor doresc să îl dea la schimb pe brazilian pe o vedetă din Premier League.

Potrivit informațiilor oferite de fichajes.net, reprezentanții grupării „blaugrana” doresc să îl aducă pe Marcus Rashford în La Liga, în perioada de transferuri din iarnă. Aceștia dorescă să le propună celor de la Manchester United un schimb de senzație.

În cazul în care acest schimb se va realiza, Marcus Rashford va ajunge în lotul lui Xavi, în timp ce Raphinha va ajunge pe Old Trafford. Cei doi jucători au început să nu mai fie utilizați din postura de titulari, iar, o schimbare a echipei i-ar putea ajuta să evolueaze mult mai bine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și