Închide meniul
Foto

Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 11:07

Reclamă
Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Colaj Instagram

Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. Cei doi au o căsnicie perfectă şi se iubesc ca în prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă. Au împreună 2 copii şi se iubesc ca în prima zi. În tinereţe, Nadia Goian a fost dansatoare profesionistă la Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu din Suceava. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI GOIAN ÎN GALERIA FOTO)

Ce studii are soţia lui Dorin Goian

Conform informaţiilor de pe reţelele de socializare, Nadia Goian a studiat Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Nadia a fost mereu alături de soţul său, mai ales în momentele dificile când a fost accidentat.  În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014. Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Goian este dublu campion cu Steaua. Acesta a cucerit titlul cu gruparea roş-albastră în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006.

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

Reclamă

„Gândul meu a fost numai la Steaua. Am fost stelist de mic. Mi-am dorit enorm de mult să reuşesc. Îmi pare rău că nu mai aveţi filmările. Venisem cu domnul Chivorchian şi cu fratele meu. Era un puhoi de oameni de presă în faţa mea. Era filmarea de brâu în sus. Dacă filma cineva „beţele”… Să vedeţi cum îmi tremurau „gladiolele”. Tremuram de emoţie. Încercam să mă controlez, dar nu am reuşit.

La derby-urile cu Dinamo erau cele mai mari orgolii. Erau meciurile care într-adevăr contau. Se disputau de pe locurile 1,2 sau 3. Presiunea era foarte importante. 

Intrase Mirel în vestiar. Venisem cu o Dacie şi a întrebat: „Cine a venit cu cutia aia?” Nu m-a furat Bucureştiul pentru că am avut noroc să vin acolo cu soţia. A fost cu mine de la început”, a dezvăluit Dorin Goian la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și