Închide meniul

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo: „Nu văd cum s-ar putea salva!” Panduru, verdict cumplit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 8:32

Reclamă
Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo: „Nu văd cum s-ar putea salva! Panduru, verdict cumplit

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo, după ce „câinii” au ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a pierdut partida cu Universitatea Cluj, scor 0-1, şi a rămas cu doar 10 puncte în clasament după 19 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica crede că, în acest moment, Dinamo nu are nicio şansă să se salveze de la retrogradare pe plan sportiv. Doar falimentul altor echipe ar putea menţine pe Dinamo în Liga 1 şi în sezonul viitor.

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo

„Dacă nu cade financiar vreo echipă, cum s-a mai întâmplat, nu văd cum s-ar putea salva. Ferească să nu apară probleme la cineva. Când apar probleme financiare pleacă jucători, dar în momentul ăsta nu sunt şi nu văd cum ar putea să scape. Nu văd cum s-ar putea salva, dar aş vrea. Nu văd campionatul fără Dinamo„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nici Basarab Panduru nu crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare. „Mi se pare că n-ai pe cine să bagi sub tine. Pe FCU Craiova o bagi? Nu. Poate pe Iaşi. Petrolul e prea departe. Să nu fie şi prea târziu, că poţi să aduci ce jucători vrei (n.r. – în mercato din iarnă). Oţelul face o grămadă de puncte„, a spus şi Panduru.

Dinamo, spulberată de foştii jucători

Dinamo a fost spulberată de foştii jucători, în duelul cu U Cluj. Dan Nistor şi Daniel Popa au colaborat perfect la deschiderea de scor de pe terenul „câinilor”. Cei doi au evoluat împreună la formaţia din Ştefan cel Mare, în urmă cu trei ani.

Reclamă

Încă din minutul 4 al duelului de pe arena Arcul de Triumf, U Cluj a deschis scorul. Daniel Popa a preluat balonul în interiorul careului, cel care i-a pasat fiind Alexandru Chipciu. Atacantul i-a pasat ulterior lui Dan Nistor, care se afla singur în faţa porţii lui Golubovic.

Nistor nu a stat pe gânduri şi a marcat cu un şut perfect, lăsându-l fără reacţie pe portarul dinamovist. Imediat după ce a marcat, Nistor a ridicat mâinile şi nu s-a bucurat, dat fiind trecutul său în tricoul „câinilor”.

Dan Nistor a bifat nu mai puţin de 105 meciuri pentru Dinamo, în toate competiţiile, reuşind să marcheze 18 goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Mijlocaşul ajuuns la 35 de ani a fost transferat de „câini” în vara lui 2016, peste un sezon fiind transferat de CFR Cluj.

În Gruia, Nistor a petrecut doar o jumătate de sezon, revenind la Dinamo în iarna lui 2018. A petrecut doi ani în Ştefan cel Mare, şi a fost ulterior cumpărat de Universitatea Craiova în schimbul sumei de 260.000 de euro. În perioada petrecută la Dinamo, Nistor a devenit chiar şi căpitanul echipei, chipul său fiind pentru o scurtă perioadă, pe autocarul echipei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și