Închide meniul

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo: „Nu văd cum s-ar putea salva!” Panduru, verdict cumplit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 8:32

Reclamă
Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo: „Nu văd cum s-ar putea salva! Panduru, verdict cumplit

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo, după ce „câinii” au ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a pierdut partida cu Universitatea Cluj, scor 0-1, şi a rămas cu doar 10 puncte în clasament după 19 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica crede că, în acest moment, Dinamo nu are nicio şansă să se salveze de la retrogradare pe plan sportiv. Doar falimentul altor echipe ar putea menţine pe Dinamo în Liga 1 şi în sezonul viitor.

Mihai Stoica anunţă apocalipsa pentru Dinamo

„Dacă nu cade financiar vreo echipă, cum s-a mai întâmplat, nu văd cum s-ar putea salva. Ferească să nu apară probleme la cineva. Când apar probleme financiare pleacă jucători, dar în momentul ăsta nu sunt şi nu văd cum ar putea să scape. Nu văd cum s-ar putea salva, dar aş vrea. Nu văd campionatul fără Dinamo„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nici Basarab Panduru nu crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare. „Mi se pare că n-ai pe cine să bagi sub tine. Pe FCU Craiova o bagi? Nu. Poate pe Iaşi. Petrolul e prea departe. Să nu fie şi prea târziu, că poţi să aduci ce jucători vrei (n.r. – în mercato din iarnă). Oţelul face o grămadă de puncte„, a spus şi Panduru.

Dinamo, spulberată de foştii jucători

Dinamo a fost spulberată de foştii jucători, în duelul cu U Cluj. Dan Nistor şi Daniel Popa au colaborat perfect la deschiderea de scor de pe terenul „câinilor”. Cei doi au evoluat împreună la formaţia din Ştefan cel Mare, în urmă cu trei ani.

Reclamă

Încă din minutul 4 al duelului de pe arena Arcul de Triumf, U Cluj a deschis scorul. Daniel Popa a preluat balonul în interiorul careului, cel care i-a pasat fiind Alexandru Chipciu. Atacantul i-a pasat ulterior lui Dan Nistor, care se afla singur în faţa porţii lui Golubovic.

Nistor nu a stat pe gânduri şi a marcat cu un şut perfect, lăsându-l fără reacţie pe portarul dinamovist. Imediat după ce a marcat, Nistor a ridicat mâinile şi nu s-a bucurat, dat fiind trecutul său în tricoul „câinilor”.

Dan Nistor a bifat nu mai puţin de 105 meciuri pentru Dinamo, în toate competiţiile, reuşind să marcheze 18 goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Mijlocaşul ajuuns la 35 de ani a fost transferat de „câini” în vara lui 2016, peste un sezon fiind transferat de CFR Cluj.

În Gruia, Nistor a petrecut doar o jumătate de sezon, revenind la Dinamo în iarna lui 2018. A petrecut doi ani în Ştefan cel Mare, şi a fost ulterior cumpărat de Universitatea Craiova în schimbul sumei de 260.000 de euro. În perioada petrecută la Dinamo, Nistor a devenit chiar şi căpitanul echipei, chipul său fiind pentru o scurtă perioadă, pe autocarul echipei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și