Închide meniul

Dinamo, spulberată de foştii jucători! Dan Nistor şi Daniel Popa fac spectacol pentru U Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 21:14

Dinamo, spulberată de foştii jucători! Dan Nistor şi Daniel Popa fac spectacol pentru U Cluj

Dinamo, spulberată de foştii jucători în duelul cu U Cluj

Dan Nistor, bucurie după un gol marcat pentru U Cluj/ Profimedia

Dinamo este spulberată de foştii jucători, în duelul cu U Cluj. Dan Nistor şi Daniel Popa au colaborat perfect la deschiderea de scor de pe terenul „câinilor”. Cei doi au evoluat împreună la formaţia din Ştefan cel Mare, în urmă cu trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi U Cluj se duelează în ultimul meci al etapei a 19-a din Liga 1. „Câinii” au nevoie urgentă de victorie, fiind fără succes de 12 meciuri.

Dinamo, spulberată de foştii jucători în duelul cu U Cluj

Încă din minutul 4 al duelului de pe arena Arcul de Triumf, U Cluj a deschis scorul. Daniel Popa a preluat balonul în interiorul careului, cel care i-a pasat fiind Alexandru Chipciu. Atacantul i-a pasat ulterior lui Dan Nistor, care se afla singur în faţa porţii lui Golubovic.

Nistor nu a stat pe gânduri şi a marcat cu un şut perfect, lăsându-l fără reacţie pe portarul dinamovist. Imediat după ce a marcat, Nistor a ridicat mâinile şi nu s-a bucurat, dat fiind trecutul său în tricoul „câinilor”.

Dan Nistor a bifat nu mai puţin de 105 meciuri pentru Dinamo, în toate competiţiile, reuşind să marcheze 18 goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Mijlocaşul ajuuns la 35 de ani a fost transferat de „câini” în vara lui 2016, peste un sezon fiind transferat de CFR Cluj.

Reclamă

În Gruia, Nistor a petrecut doar o jumătate de sezon, revenind la Dinamo în iarna lui 2018. A petrecut doi ani în Ştefan cel Mare, şi a fost ulterior cumpărat de Universitatea Craiova în schimbul sumei de 260.000 de euro. În perioada petrecută la Dinamo, Nistor a devenit chiar şi căpitanul echipei, chipul său fiind pentru o scurtă perioadă, pe autocarul echipei.

Daniel Popa, de cealaltă parte, a plecat de la Dinamo în 2020, fiind transferat de Chindia. Atacantul a bifat 104 meciuri în tricoul „câinilor”, reuşind să marcheze 40 de goluri în cele aproximativ trei sezoane petrecute în Ştefan cel Mare.

La U Cluj, Dan Nistor traversează o formă de vis în acest sezon. A reuşit să marcheze 10 goluri, şi să ofere opt pase decisive, în cele 20 de meciuri bifate în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Zeljko Kopic, prima mutare făcută la Dinamo

Zeljko Kopic a efectuat prima mutare la Dinamo! Antrenorul croat a adus un nume nou în echipa „câinilor”, chiar înaintea meciului cu U Cluj. Kopic a adus un nou preparator fizic la formaţia din Ştefan cel Mare.

Conform fanatik.ro, Aleksa Boskovic este noul preparator fizic al lui Dinamo. Sârbul a lucrat cu Zeljko Kopic şi la ultima echipă antrenată de tehnicianul croat, Botev Plovdiv.

Noul preparator fizic al lui Dinamo a mai pregătit echipe precum FK Bezanija, Nanjing, Al-Batin, Kazma SC şi FDC Vista. Iulian Ichim, cel care s-a ocupat de pregătirea jucătorilor din Ştefan cel Mare în prima parte a sezonului, a renunţat la postul său în semn de solidaritate, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Până în acest moment, Aleksa Boskovic este primul om pe care Zeljko Kopic l-a adus la Dinamo. Secunzii de la formţia alb-roşie au rămas aceiaşi şi după plecarea lui, anume Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și