Închide meniul

Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA: „Să plece şi să ne lase!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 9:16

Reclamă
Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA: „Să plece şi să ne lase!

Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA

Răzvan Burleanu şi Florin Prunea / Colaj Hepta

Florin Prunea a avut o primă reacţie după ce jurnaliştii britanici au anunţat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA. Fostul portar al naţionalei României a avut un discurs dur la adresa preşedintelui FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii prestigiosului cotidian Independent au venit cu scenariul că Burleanu ar putea ajunge, în locul lui Aleksander Ceferin, la şefia UEFA! Aceştia au specificat că românul ar avea parte de „sprijin în calitate de posibil viitor preşedinte al UEFA„.

Florin Prunea, reacţie după anunţul că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA

Adversar declarat al lui Răzvan Burleanu, Prunea a ţinut să afirme că şi-ar dori ca preşedintele Federaţiei să renunţe la post pentru a deveni şeful fotbalului european.

Să îl ia la ei acolo, să dea Dumnezeu, chiar mi-aș dori să vadă cum dezvoltă fotbalul Burleanu, pe terenurile din România cum se joacă în Liga 2.

La UEFA? (n.red. dacă Burleanu ar avea mijloace să dezvolte fotbalul la UEFA) Doamne ferește! Nu știu cine rămâne, dar să dea Dumnezeu să plece, să ne lase. Nu o spun cu răutate, o spun din suflet pentru fotbal”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu ar putea ajunge în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA!

Aleksander Ceferin a ajuns să fie contestat. Slovenul în vârstă de 56 de ani şi-ar fi stârnit antipatia mai multor membri, după ce a anunţat că vrea să schimbe statutul UEFA. Totul pentru a putea obţine încă un mandat, al patrulea.

Britanicii de la The Independent anunţă că în tabăra celor care îl vor schimbat pe Ceferin este şi Răzvan Burleanu. Mandatul actualului preşedinte al UEFA se încheie în 2027, dar urmează un congres, la Paris, pe 8 februarie 2024.

Burleanu ar avea, în acest moment, sprijinul opozanţilor lui Ceferin şi ar avea susţinere pentru a fi candidat la alegerile pentru preşedinţia UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Ceferin și aliații lui au ridicat propunerea la o întrunire a Comitetului Executiv al UEFA dinainte de tragerea la sorți pentru grupele EURO. Scopul este modificarea statutului UEFA, astfel încât slovenul să poată avea mai mult de trei mandate”, anunţă The Independent.

Răzvan Burleanu a fost reales la conducerea FRF în aprilie 2022. Este la al treilea mandat la Casa Fotbalului.

Şef al Federaţiei Române din 2014, Burleanu este considerat a fi un administrator excelent şi responsabil. În vârstă de 39 de ani, are un doctorat pe management organizaţional, care a lucrat în politica din România şi în mai multe grupuri de lucru ale UEFA. Burleanu a fost ales membru al Consiliului FIFA în aprilie 2021„, mai specifică sursa menţionată.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și