Închide meniul

Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA: „Să plece şi să ne lase!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 9:16

Reclamă
Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA: „Să plece şi să ne lase!

Florin Prunea s-a descătuşat când a aflat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA

Răzvan Burleanu şi Florin Prunea / Colaj Hepta

Florin Prunea a avut o primă reacţie după ce jurnaliştii britanici au anunţat că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA. Fostul portar al naţionalei României a avut un discurs dur la adresa preşedintelui FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii prestigiosului cotidian Independent au venit cu scenariul că Burleanu ar putea ajunge, în locul lui Aleksander Ceferin, la şefia UEFA! Aceştia au specificat că românul ar avea parte de „sprijin în calitate de posibil viitor preşedinte al UEFA„.

Florin Prunea, reacţie după anunţul că Răzvan Burleanu ar putea deveni preşedintele UEFA

Adversar declarat al lui Răzvan Burleanu, Prunea a ţinut să afirme că şi-ar dori ca preşedintele Federaţiei să renunţe la post pentru a deveni şeful fotbalului european.

Să îl ia la ei acolo, să dea Dumnezeu, chiar mi-aș dori să vadă cum dezvoltă fotbalul Burleanu, pe terenurile din România cum se joacă în Liga 2.

La UEFA? (n.red. dacă Burleanu ar avea mijloace să dezvolte fotbalul la UEFA) Doamne ferește! Nu știu cine rămâne, dar să dea Dumnezeu să plece, să ne lase. Nu o spun cu răutate, o spun din suflet pentru fotbal”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu ar putea ajunge în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA!

Aleksander Ceferin a ajuns să fie contestat. Slovenul în vârstă de 56 de ani şi-ar fi stârnit antipatia mai multor membri, după ce a anunţat că vrea să schimbe statutul UEFA. Totul pentru a putea obţine încă un mandat, al patrulea.

Britanicii de la The Independent anunţă că în tabăra celor care îl vor schimbat pe Ceferin este şi Răzvan Burleanu. Mandatul actualului preşedinte al UEFA se încheie în 2027, dar urmează un congres, la Paris, pe 8 februarie 2024.

Burleanu ar avea, în acest moment, sprijinul opozanţilor lui Ceferin şi ar avea susţinere pentru a fi candidat la alegerile pentru preşedinţia UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

Ceferin și aliații lui au ridicat propunerea la o întrunire a Comitetului Executiv al UEFA dinainte de tragerea la sorți pentru grupele EURO. Scopul este modificarea statutului UEFA, astfel încât slovenul să poată avea mai mult de trei mandate”, anunţă The Independent.

Răzvan Burleanu a fost reales la conducerea FRF în aprilie 2022. Este la al treilea mandat la Casa Fotbalului.

Şef al Federaţiei Române din 2014, Burleanu este considerat a fi un administrator excelent şi responsabil. În vârstă de 39 de ani, are un doctorat pe management organizaţional, care a lucrat în politica din România şi în mai multe grupuri de lucru ale UEFA. Burleanu a fost ales membru al Consiliului FIFA în aprilie 2021„, mai specifică sursa menţionată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și