Închide meniul
Foto

Scenariu şoc în The Independent: Răzvan Burleanu, în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA! Planul preşedintelui FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 23:28

Reclamă
Scenariu şoc în The Independent: Răzvan Burleanu, în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA! Planul preşedintelui FRF

Răzvan Burleanu ar putea ajunge în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA

Aleksander Ceferin şi Răzvan Burleanu / Colaj Profimediaimages

A apărut un scenariu şoc lansat de jurnaliştii prestigiosului cotidian Independent: Răzvan Burleanu ar putea ajunge, în locul lui Aleksander Ceferin, la şefia UEFA!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicii de la independent.co.uk au anunţat ce plan ar avea preşedintele FRF, cel care ar avea parte de „sprijin în calitate de posibil viitor preşedinte al UEFA„.

Răzvan Burleanu, în locul lui Aleksander Ceferin la şefia UEFA!

Slovenul în vârstă de 56 de ani şi-ar fi stârnit antipatia mai multor membri, după ce a anunţat că vrea să schimbe statutul UEFA. Totul pentru a putea obţine încă un mandat, al patrulea.

Britanicii de la The Independent anunţă că în tabăra celor care îl vor schimbat pe Ceferin este şi Răzvan Burleanu. Mandatul actualului preşedinte al UEFA se încheie în 2027, dar urmează un congres, la Paris, pe 8 februarie 2024.

Burleanu ar avea, în acest moment, sprijinul opozanţilor lui Ceferin şi ar avea susţinere pentru a fi candidat la alegerile pentru preşedinţia UEFA.

Reclamă

Ceferin și aliații lui au ridicat propunerea la o întrunire a Comitetului Executiv al UEFA dinainte de tragerea la sorți pentru grupele EURO. Scopul este modificarea statutului UEFA, astfel încât slovenul să poată avea mai mult de trei mandate”, anunţă The Independent.

Răzvan Burleanu a fost reales la conducerea FRF în aprilie 2022. Este la al treilea mandat la Casa Fotbalului.

Şef al Federaţiei Române din 2014, Burleanu este considerat a fi un administrator excelent şi responsabil. În vârstă de 39 de ani, are un doctorat pe management organizaţional, care a lucrat în politica din România şi în mai multe grupuri de lucru ale UEFA. Burleanu a fost ales membru al Consiliului FIFA în aprilie 2021„, mai specifică sursa menţionată.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024

Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024, după tragerea la sorţi de la Hamburg, în care tricolorii şi-au aflat adversarii de la competiţia ce va fi găzduită de Germania.

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie.

Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă. Mi-aş fi dorit să reluăm experienţa frumoasă din 2016, când am avut meci de deschidere cu Franţa, aşa că mi-aş fi dorit să jucăm cu Germania.

Sunt încrezător că echipa are un potenţial extraordinar de creştere în lunile următoaree. Va fi o luptă de a ne autodepăşi“, a declarat Burleanu, după tragerea la sorţi de la Hamburg.

Imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Au apărut imagini fabuloase cu Gică Hagi şi Răzvan Burleanu, după meciul România – Elveţia, scor 1-0, din preliminariile EURO 2024. „Regele” a fost prezent pe Arena Naţională, la confruntarea în care tricolorii au sărbătorit calificarea la turneul final de anul viitor.

Reclamă

La finalul partidei care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY au fost momente emoţionante. Liderul Generaţiei de Aur a purtat o discuţie cu preşedintele FRF şi Mihai Stoichiţă.

Gică Hagi nu s-a ferit şi l-a luat în braţe pe şeful fotbalului românesc (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore a glumit şi a zâmbit după ce naţionala nostră a obţinut calificarea la cea de-a şasea ediţie de Campionat European.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și