Închide meniul

Florin Tănase, gol împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Victorie importantă pentru echipa lui Burcă şi Tănase

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 18:57

Reclamă
Florin Tănase, gol împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Victorie importantă pentru echipa lui Burcă şi Tănase

Florin Tănase a înscris împotriva echipei lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Andrei Burcă şi Florin Tănase, în timpul unui meci în Arabia Saudită / Twitter Al-Akhdoud

Florin Tănase a marcat un gol împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Al-Akhdoud, echipa la care joacă românii Florin Tănase şi Andrei Burcă, întâlneşte în etapa cu numărul 17 din Arabia Saudită echipa Al-Taee, formaţie pregătită de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 56 al partidei, Florin Tănase a deschis scorul. Internaţionalul român a marcat cu un şut din interiorul careului, din centrarea lui Al Zabdani.

Florin Tănase, gol împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Etapa cu numărul 17 din Arabia Saudită a pus faţă în faţă echipele Al Akhdoud (Florin Tănase şi Andrei Burcă) şi Al Taee (Laurenţiu Reghecampf, Marko Dugandzic şi Andrei Cordea.

Scorul a fost deschis de Florin Tănase în minutul 56 al partidei. Al Akhdoud a profitat de o gafă uriaşă a portarului celor de la Al Taee. Mingea degajată de acesta a ajuns la Al Zabdani, care a centrat pentru Florin Tănase. Internaţionalul român nu a avut emoţii şi a deschis scorul.

Acesta este al doilea gol al internaţionalului român în tricoul lui Al Akhdoud. El marcase primul gol în meciul cu Al Fateh din luna august, în etapa a doua. De asemenea, Florin Tănase mai are în cont două pase decisive în acest sezon.

Reclamă

Burcă şi Tănase, titulari la Al Akhdoud

Florin Tănase a ajuns la Al Akhdoud în vara anului 2023, din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a jucat în Qatar, la Al Jazira, formaţie care plătise 3 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB în august 2022.

Golul marcat de Florin Tănase este extrem de important pentru Al Akhdoud, care ajunge la 16 puncte şi iese, pentru moment, din zona locurilor retrogradabile, ajungând până pe locul 14. În ceea ce priveşte formaţia lui Laurenţiu Reghecampf, Al Taee rămâne pe locul 12, cu 17 puncte.

Alături de Florin Burcă, la Al Akhdoud a evoluat şi Andrei Burcă. De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf l-a titularizat pe Marko Dugandzic, în timp ce Andrei Cordea nu a fost în lot. Fără realizări notabile, Dugandzic a fost înlocuit în minutul 64. În ceea ce îl priveşte pe Florin Tănase, el a fost înlocuit în minutul 82.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și