Închide meniul

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Andrei Burcă e şi el titular la formaţia din Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 19:25

Reclamă
Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Andrei Burcă e şi el titular la formaţia din Arabia Saudită

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud

Florin Tănase, la Al-Akhdoud / Instagram Al-Akhdoud

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Fostul căpitan de la FCSB a deschis scorul în partida dintre Al-Akhdoud şi Al-Fateh, din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase şi Andrei Burcă sunt titulari pentru al doilea meci consecutiv pentru Al-Akhdoud, după ce au început din primul minut şi în meciul din prima etapă cu Al-Shabab, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Florin Tănase, primul gol la Al-Akhdoud! Andrei Burcă e şi el titular la formaţia din Arabia Saudită

Florin Tănase a marcat primul gol pentru formaţia din Arabia Saudită. Fostul căpitan de la FCSB, care a semnat cu nou-promovata în această vară, a deschis scorul în duelul din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită cu Al-Fateh.

Tănase a marcat în minutul 23 al partidei de pe teren propriu. În primă fază, românul a încercat să centreze, mingea a revenit la el la marginea careului de şase metri, după care l-a învins pe portarul advers cu un şut la colţul scurt.

La Al-Akhdoud evoluează încă din primul minut şi Andrei Burcă, celălalt român al nou-promovatei, ajuns şi el în Arabia Saudită în această vară. Fostul fundaş de la CFR Cluj a marcat golul echipei sale în remiza de pe terenul lui Al Shabab, scor 1-1, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Din nefericire pentru cei doi români, Al-Fateh a reuşit să întoarcă scorul până la pauză. Pentru oaspeţi au înscris Batna, în minutul 36, şi Tello, în minutul 45+2.

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”. Ce a spus despre golul lui Andrei Burcă

Florin Tănase şi Andrei Burcă au debutat cu dreptul la Al-Akhdoud, în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită. Formaţia celor doi români, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, a obţinut un punct pe terenul celor de la Al-Shabab.

Scorul a fost deschis chiar de Andrei Burcă. Fostul fundaş de la CFR Cluj a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 41 al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a dezvăluit că Andrei Burcă a executat mai multe lovituri de la 11 metri în cantonament, iar acesta a fost desemnat de antrenor să execute şi în primul meci oficial al sezonului.

„Da, pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și