Închide meniul

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB – FC Hermannstadt 3-0: „Are școala asta”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 23:34

Reclamă
Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB – FC Hermannstadt 3-0: Are școala asta”

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB - FC Hermannstadt 3-0.

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB – FC Hermannstadt 3-0. Fostul internațional a analizat prestația „roș-albaștrilor”, din partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Hermannstadt a contat pentru etapa a 20-a a sezonului de Liga 1. După această victorie, „roș-albaștrii” lui Elias Charalambous și-au asigurat poziția de lider, până la finalul acestui an.

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu, după FCSB – FC Hermannstadt 3-0. L-a lăudat pe Mihai Lixandru

La finalul duelului dintre FCSB și FC Hermannstadt, fostul atacant al echipei naționale l-a lăudat pe Mihai Lixandru, și crede că mijlocașul de 22 de ani este un jucător care „dă echilibru”.

De asemenea, Ilie Dumitrescu l-a remarcat și pe Octavian Popescu care, în opinia fostului internațional, a avut o prestație bună în meciul cu sibienii lui Marius Măldărășanu.

”Foarte solidă FCSB în linia de mijloc. Lixandru e un jucător care dă echilibru. Recuperează, are o tehnică superioară pentru poziția asta de mijlocaș central.

Reclamă

Se cunoaște că are școala asta a FCSB-ului. Are o progresie bună cu mingea la picior. Și Tavi Popescu a avut o seară bună, a centrat la golul 3”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Pentru vicecampioana României urmează duelul cu Poli Iași, care este și ultimul meci al „roș-albaștrilor” din acest an. Partida este programată pe data de 19 decembrie, de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc

Antrenorul „roș-albaștrilor” s-a declarat fericit pentru jocul făcut de echipa sa, având în vedere faptul că vicecampioana și-a asigurat poziția de lider până cel puțin la revenirea Ligii 1, în luna ianuarie a anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi felicit jucătorii, chiar și la 3-0 au jucat cu aceași intensitate. Nu avem timp să sărbătorim, trebuie să ne recuperăm, să fim pregătiți pentru ultimul meci al anului.

Olaru este golgheter, a jucat excepțional, dar astăzi toată lumea a jucat foarte bine. Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună, este un lucru important în această parte a sezonului.

Chiar cred că am câștigat datorită disciplinei, a spiritului de echipă. Cel mai important este să ne păstrăm aceste lucruri. Avem un meci greu miercuri, de mâine dimineață vom începe pregătirea.

Am făcut schimbările târziu, echipa a jucat foarte bine. Cei care au intrat în a doua parte au ajutat echipa. Nu există meciuri ușoare, acest lucru face ca Liga 1 să fie interesantă. Dacă nu dai 100% la fiecare meci poți avea surprize.

Vreau să le mulțumesc totuși și fanilor, care au fost alături de noi și la această partidă”, a spus Elias Charalambous, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
Vezi toate știrile
Citește și