Închide meniul

Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc: „Nu avem timp să sărbătorim”

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 22:35

Reclamă
Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc: Nu avem timp să sărbătorim”

Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc.

Elias Charalambous / Profimedia

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc. Tehnicianul vicecampioanei și-a felicitat jucătorii pentru performanța reușită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FC Hermannstadt s-a terminat cu scorul de 3-0 și a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc. Mesajul tehnicianului

Antrenorul „roș-albaștrilor” s-a declarat fericit pentru jocul făcut de echipa sa, având în vedere faptul că vicecampioana și-a asigurat poziția de lider până cel puțin la revenirea Ligii 1, în luna ianuarie a anului viitor.

„Îmi felicit jucătorii, chiar și la 3-0 au jucat cu aceași intensitate. Nu avem timp să sărbătorim, trebuie să ne recuperăm, să fim pregătiți pentru ultimul meci al anului.

Olaru este golgheter, a jucat excepțional, dar astăzi toată lumea a jucat foarte bine. Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună, este un lucru important în această parte a sezonului.

Reclamă

Chiar cred că am câștigat datorită disciplinei, a spiritului de echipă. Cel mai important este să ne păstrăm aceste lucruri. Avem un meci greu miercuri, de mâine dimineață vom începe pregătirea.

Am făcut schimbările târziu, echipa a jucat foarte bine. Cei care au intrat în a doua parte au ajutat echipa. Nu există meciuri ușoare, acest lucru face ca Liga 1 să fie interesantă. Dacă nu dai 100% la fiecare meci poți avea surprize.

Vreau să le mulțumesc totuși și fanilor, care au fost alături de noi și la această partidă”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru, cu picioarele pe pământ după „dubla” fabuloasă din meciul cu FC Hermannstadt

După meciul de pe Arena Națională, căpitanul celor de la FCSB a fost în culmea fericirii. Acesta s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale și este de părere că formația pregătită de Elias Charalambous a făcut un meci senzațional. De asemenea, a fost fericit și pentru că a reușit să înscrie două goluri în poarta sibienilor pregătiți de Marius Măldărășanu.

Totuși, acesta a ținut să menționeze faptul că și alți jucători ar fi putut să marcheze aceste goluri și că nu se consideră mai bun, chiar dacă a reușit această performanță.

„Cred că am făcut, ca echipă, un joc foarte bun. Am intrat foarte montați, trebuia să obținem cele 3 puncte. Golurile, cred eu că și alții le-ar fi marcat. Mă bucur că am marcat, sper că mereu voi face asta. Așa au fost fazele, m-au găsit acolo, mă bucur că le-am tratat bine.

Aici am mult mai multe situații de a marca, mă bucur că le pot fructifica. Cred că am și mai multe ocazii, trebuie să continuăm la fel. Nu mă gândesc la oferte, avem un alt meci, trebuie să câștigăm și acolo, iar apoi vom vedea. După părarea mea trebuia să câștigăm și în etapa trecută, ne-am fi asigurat locul 1 în vacanța de iarnă”, a spus Darius Olaru, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și