Închide meniul

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Ce condiţie i-a pus patronului roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 8:30

Reclamă
Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Ce condiţie i-a pus patronului roş-albaştrilor

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali

Jucătorii de la FCSB în timp ce sărbătoresc o victorie / Hepta

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Eduard Radaslavescu, tânărul de 19 ani al roş-albaştrilor, pare că nu mai are viitor la liderul din Liga 1, după ce patronul echipei şi-a pierdut încrederea în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să scape de fostul jucător al celor de la Farul, dar Radaslavescu pune o condiţie clară pentru a părăsi gruparea roş-albastră.

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali!

Potrivit digisport.ro, Eduard Radaslavescu este dispus să plece de la FCSB, cu condiţia să devină jucător liber de contract.

Nu este pentru prima oară când Gigi Becali ar fi vrut să scape de Radaslavescu. În ultimele zile ale perioadei de transferuri din vară, patronul FCSB a dorit să îl trimită sub formă de împrumut la FC Botoşani, dar mutarea a picat, nefiind pe placul jucătorului.

Radaslavescu şi-ar fi dorit să revină la Farul Constanţa, dar mutarea la echipa lui Gică Hagi nu a fost posibilă, astfel încât tânărul de 19 ani a fost dispus să continue la FCSB. El se află la liderul din Liga 1 din vara anului 2022, atunci când FCSB a plătit aproape un milion de euro pentru transferul său. Ţinând cont de suma importantă plătită pentru acesta, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va fi dispus să îl lase să plece din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

În acest sezon, Eduard Radaslavescu a evoluat în 12 meciuri în toate competiţiile pentru FCSB. În total, el a petrecut 280 de minute pe teren, fără să înscrie sau să paseze decisiv.

FCSB – Hermannstadt 3-0. Darius Olaru şi Coman au făcut show

FCSB termină anul pe primul loc, după victoria la scor de neprezentare cu Hermannstadt. Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă.

Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” Vezi toate știrile
Citește și