Închide meniul

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Ce condiţie i-a pus patronului roş-albaştrilor

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 8:30

Reclamă
Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Ce condiţie i-a pus patronului roş-albaştrilor

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali

Jucătorii de la FCSB în timp ce sărbătoresc o victorie / Hepta

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali! Eduard Radaslavescu, tânărul de 19 ani al roş-albaştrilor, pare că nu mai are viitor la liderul din Liga 1, după ce patronul echipei şi-a pierdut încrederea în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să scape de fostul jucător al celor de la Farul, dar Radaslavescu pune o condiţie clară pentru a părăsi gruparea roş-albastră.

Încă un jucător de la FCSB este pe lista neagră a lui Gigi Becali!

Potrivit digisport.ro, Eduard Radaslavescu este dispus să plece de la FCSB, cu condiţia să devină jucător liber de contract.

Nu este pentru prima oară când Gigi Becali ar fi vrut să scape de Radaslavescu. În ultimele zile ale perioadei de transferuri din vară, patronul FCSB a dorit să îl trimită sub formă de împrumut la FC Botoşani, dar mutarea a picat, nefiind pe placul jucătorului.

Radaslavescu şi-ar fi dorit să revină la Farul Constanţa, dar mutarea la echipa lui Gică Hagi nu a fost posibilă, astfel încât tânărul de 19 ani a fost dispus să continue la FCSB. El se află la liderul din Liga 1 din vara anului 2022, atunci când FCSB a plătit aproape un milion de euro pentru transferul său. Ţinând cont de suma importantă plătită pentru acesta, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va fi dispus să îl lase să plece din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

În acest sezon, Eduard Radaslavescu a evoluat în 12 meciuri în toate competiţiile pentru FCSB. În total, el a petrecut 280 de minute pe teren, fără să înscrie sau să paseze decisiv.

FCSB – Hermannstadt 3-0. Darius Olaru şi Coman au făcut show

FCSB termină anul pe primul loc, după victoria la scor de neprezentare cu Hermannstadt. Bucureştenii au controlat prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă Jipa l-a pus la încercare pe Târnovanu încă din minutul 3. Portarul sibienilor, Căbuz, a scos excelent şutul lui Florinel Coman, din minutul 13, dar nu a mai putut face nimic la voleul sub bară a lui Darius Olaru, care a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Alexandru Băluţă.

Tot Olaru a înscris şi al doilea gol pentru gazde, în minutul 45. Florinel Coman a făcut 3-0 în minutul 58, iar arbitrul Chivulete a acordat un penalti pentru FCSB în minutul 85, însă decizia a fost anulată după intervenţia VAR şi meciul s-a terminat cu victoria bucureştenilor, 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și