Închide meniul

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1: „Nimic nu mai merge! Nu se mai poate aşa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 23:34

Reclamă
Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1: „Nimic nu mai merge! Nu se mai poate aşa!

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Mario Camora e căpitanul lui CFR Cluj / Profimedia

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1. Camora spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi şi a rămas la 8 puncte în spatele celor de la FCSB. La finalul partidei, Mario Camora cu greu şi-a putut găsi cuvinte, însă a folosit cuvinte dure despre situaţia echipei.

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1

„Nu știu ce să zic. Am avut 3-4 șanse să facem 2-0, meciul ar fi fost gata. Am luat gol, echipa a căzut din punct de vedere psihic. A fost un moment greu pentru noi. Rezultate atât de slabe nu am mai avut niciodată. Cred că nici în somn nu am prins aşa ceva. Distanţa e mare, sper să recuperăm până la final. Dar trebuie să facem mai mult, să dăm mai multe goluri. Plecăm din nou cu o înfrângere, dar aşa nu se mai poate. Nici nu mai ştiu de ce să vă spun, sunt foarte supărat. Nimic nu mai merge„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

La rândul său, Panagiotis Tachtsidis a spus că este greu să se gândească la titlu în această situaţie.

„Este o problemă, este destul de departe titlul. Nu cred că va fi simplu pentru nimeni pentru că echipe importante pierd puncte cu echipe mici. Putem fi supăraţi că nu am înscris al doilea gol ca să câştigăm. Primim prea uşor goluiri. Nu putem să ne prezentăm aşa dacă vrem să ne luptăm pentru titlu. Multe echipe mici fac surprize, dar acum campionatul e mai echilibrat. Vedem ce se va întâmpla, dacă ei au 8 puncte„, a spus Panagiotis Tachtsidis la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 4, cu 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și