Închide meniul

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1: „Nimic nu mai merge! Nu se mai poate aşa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 23:34

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1: „Nimic nu mai merge! Nu se mai poate aşa!

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi - CFR Cluj 2-1

Mario Camora e căpitanul lui CFR Cluj / Profimedia

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1. Camora spune că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi şi a rămas la 8 puncte în spatele celor de la FCSB. La finalul partidei, Mario Camora cu greu şi-a putut găsi cuvinte, însă a folosit cuvinte dure despre situaţia echipei.

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional după Sepsi – CFR Cluj 2-1

„Nu știu ce să zic. Am avut 3-4 șanse să facem 2-0, meciul ar fi fost gata. Am luat gol, echipa a căzut din punct de vedere psihic. A fost un moment greu pentru noi. Rezultate atât de slabe nu am mai avut niciodată. Cred că nici în somn nu am prins aşa ceva. Distanţa e mare, sper să recuperăm până la final. Dar trebuie să facem mai mult, să dăm mai multe goluri. Plecăm din nou cu o înfrângere, dar aşa nu se mai poate. Nici nu mai ştiu de ce să vă spun, sunt foarte supărat. Nimic nu mai merge„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

La rândul său, Panagiotis Tachtsidis a spus că este greu să se gândească la titlu în această situaţie.

„Este o problemă, este destul de departe titlul. Nu cred că va fi simplu pentru nimeni pentru că echipe importante pierd puncte cu echipe mici. Putem fi supăraţi că nu am înscris al doilea gol ca să câştigăm. Primim prea uşor goluiri. Nu putem să ne prezentăm aşa dacă vrem să ne luptăm pentru titlu. Multe echipe mici fac surprize, dar acum campionatul e mai echilibrat. Vedem ce se va întâmpla, dacă ei au 8 puncte„, a spus Panagiotis Tachtsidis la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 4, cu 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și