Închide meniul

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Performanţa incredibilă a englezului care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 12:53

Reclamă
Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Performanţa incredibilă a englezului care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile!

Jude Bellingham, în Real Madrid - Villarreal / Profimedia

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile! Starul englez al celor de la Real Madrid a marcat din nou în La Liga, în meciul cu Villarreal, câştigat de trupa lui Carlo Ancelotti cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham a deschis scorul în meciul de pe Santiago Bernabeu şi a ajuns la 17 goluri în primele 20 de meciuri disputate în tricoul celor de la Real Madrid în toate competiţiile.

Jude Bellingham vrea să doboare toate recordurile!

Transferul lui Bellingham la Real Madrid este un adevărat succes, iar Florentino Perez se poate felicita pentru această mutare. Bellingham a devenit şi cel mai tânăr jucător al celor de la Real Madrid care ajunge la 13 goluri marcate în La Liga, la 20 de ani şi 171 de zile.

Cu reuşita din meciul cu Villarreal, Jude Bellingham l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. În 2009, portughezul a reuşit şi el să marcheze 17 goluri în primele 20 de meciuri pe care le-a disputat la Real Madrid.

Reclamă

După această victorie, Real Madrid a revenit pe primul loc în La Liga, cel puţin până la meciul din această seară al celor de la Girona. Real Madrid are 42 de puncte, în timp ce surpriza sezonului din La Liga are 41 de puncte.

În această seară, Girona are şansa de a reveni pe primul loc în cazul unei victorii în meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alaves, formaţia la care evoluează Ianis Hagi. După acest meci va fi rândul celor de la Real Madrid să joace cu Alaves, pe 21 decembrie.

Jude Bellingham, pe urmele lui Zinedine Zidane

„Zidane a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din toate timpurile. Mă uit la filmuleţe cu el. Am avut plăcerea de a-l cunoaşte. Este o persoană pe care o admir foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Îi calc pe urme purtând numărul său (5). Golul meu preferat a fost cel împotriva lui Leverkusen în finala Ligii Campionilor (în 2002)”, a declarat el pentru Téléfoot.

Votat Golden Boy 2023 după ce a spulberat competiţia, Jude Bellingham nu şi-a ascuns încântarea de a primi premiul. „Din copilăria mea din Birmingham şi până acum, am crezut întotdeauna că am propriul meu stil şi am vrut să îl dezvolt.

Am fost norocos în cariera mea, am întâlnit mari jucători care m-au ajutat să cresc şi am învăţat de la ei. Sunt cel mai bun din lume? Este plăcut să aud asta. Pentru mine, este important să ajut echipa, pe coechipierii mei şi să încerc să cresc meci de meci. Real Madrid este cel mai bun club din lume şi mă simt foarte norocos să joc într-o astfel de echipă”.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
Vezi toate știrile
Citește și